המשך שאלה-ערך בטא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני מס' ימים כתבתי לך שאלה-
    אני 8 שבועות אחרי הפסקת הריון, ללא מחזור, (לא שמרתי סביבות 4-5 שבועות אחרי הגרידה), עשיתי בדיקת הריון ביתית והפס השני יצא מאוד בהיר.
    ענית לי שיש 2 אופציות- הריון או שאריות מהגרידה.
    הייתי אצל הרופא והוא שלח אותי לעשות בדיקת דם להריון, התוצאה שיצאה היא בטא 67 ובמקרה התחיל לי דימום היום (כמו מחזור).
    מה אומר הערך הזה? האם זה מעיד על שאריות מהגרידה? הריון (שאולי נפל)?

ענית שעדיין 2 האופציות קיימות.
    דברתי עם הרופא שלי טל' והוא אמר שעליי לעשות שוב בדיקת דם להריון. שאלתי למה לא לעשות אולטרסאו' והוא אמר שאין כרגע צורך.
    הוא אמר שאם זה הריון הוא "חושש" כי לא קבלתי מחזור אחרי הגרידה.
    אני מאוד בלחץ וחשש האם במידה וזה אכן הריון, יש סיכון בכך שלא קבלתי מחזור לפני?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אם זה הריון - אז אין חשש מהבחינה הזו שלא קבלת ווסת קודם לכן.

אם זו שארית מהגרידה - אז כמובן זה דורש טיפול/מעקב כאשר ההחלטה מה לעשות והדרך להבדיל בין האפשרות הראשונה לשניה היא על ידי מעקב בתא (שזו בדיקת הדם להריון) וגם לראות באולטרה-סאונד מה יש בתוך הרחם - זה עוד מוקדם מידיי לראות שק הריון, אך כן ניתן לראות האם יש ממצאים המעלים חשד כי מדובר בשארית.

לכן, אני נשאר איתן בדעתי - עדיין לא ניתן לשלול אף אחת מן האופציות ועליך לעשות אולטרה-סאונד להמשיך מעקב בתא.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה