היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לצערי סדרה של ארועים מביאה אותי למסקנות אלו..... והם בעיקר להתחיל להיות שם בשביל עצמי אני מוצאת את עצמי כל הזמן נותנת ומקבלת זין לפרצוף..... בעבודה, בחיים האישיים בהכל!!! וזה נמאס לי
לפעמים אני מרגישה כאילו אני חיה בשביל אחרים אז מסקנה ראשונה - להיות שם בשביל עצמי והמשפחה שלי!!!
וברוח הדברים איזה מסקנות יש לכן לשנה החדשה?....
8 תגובות
עמוד 1
להיות מאושרים
רוצה לבוא לידי מימוש ושינויים מרעננים ומזינים:-). בריאות כמובןןןןןןןןןןן
לא לקחת שום דבר כמובן מאליו כי ברגע יכול לקרות משהו שיהפוך לי את העולם...
להעריך מה שיש לי ולהגיד תודה כי תמיד תמיד תמיד יש מישהו שיותר רע לו, יותר קשה לו והיה מתחלף איתי ברגע
בריאות ואושר
לא פייר .. שמרית לקחה את כל התובנות חחחחחחח.... תשאירי קצת לאחרים .
טוב המסקות שלי לשנה החדשה: להעיז יותר ולא לפחד ללכת אחרי החלום שלי וגם לעשות כמה שיותר , לטייל , להנות , לכייף ... לנוח ? ננוח בקבר.... ועוד משהו אחרון בשביל עצמי והגוף שלי: לנסות לשמור על הגוף שלי .. גם חיצונית טיפוחית וגם פנימית ספורט ות**** ....
המסקנות שלי הן....
שצריך המון בריאות וזה הכי חשוב
אח"כ
להיות מאושרים ושמחים בכל יום....
דבר שלישי ולא פחות חשוב......
אני חייבת פשוט חייבת לזכות כבר בלוטו
שאי אפשר לצפות ולחכות לטלפון מאראלה - חייבים לעשות מנוי קודם חחחחחחחחחח