היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
האם יש כאבים לאחר זה ? מאתמול יש לי כאבי מחזור מאד חזקים.
/]
16 תגובות
עמוד 1
אני לא יודעת לגבי הכאבים אבל אני מחזיקה לך אצבעות
אלוקים לא ישים אף פעם בפנייך מכשולים - שבהם לא תוכל לעבור ...
מרגו יקירההההה , שיהיה בהצלחההההה אני יודעת מחברה שלי שעברה שאכן יכול להיות ביומיים הראשונים כאבים בבטן כמו של מחזור...
תודה רבה בנות יקרות. עברתי הזרעה למרות תוצאות טובות של בעלי ,עשינו גם אתמול השבחה לפני הזרעה. לפי זה שתתי איקאקלומין והזרקתי אובטרל .טוב נקווה לטוב.
בהצלחה!
וואי יקירתי, אני מחזיקה לך אצבעות גם ברגליים!!!!!!!!!!!!!!!!! הלוואי שזה יצליח!!!!!!!!! את בצעדים האחרונים לקראת הבייבי! אוהבת נורא !
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
יו ממי מלאאאא בהצלחה!!!! לי ממש הציקה הבטן כבר מהזריקה הראשונה של האוביטרל למשך כמה ימים ואז עבר :)
תודה רבה פנינוש יקירתי ,גם אני אוהבת ,ג'יסי ,דיברתי עם אחות אמר שכאב טיבעי כי הרחם המתכווץ ויום יומיים זה יעבור. בשורות טובות ושנה טובה ומתוקה /]
מרגו יקירה אני מאחלת לך שזו תהיה המתנה לשנה החדשה ! מגיע לך ואני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם
יוווווו מרגו איזה יופי!! איך אני שמחה בישבילך שזה מאחוריך!!! שיהיה מלא בהצלחה!!!!
גם אני צריכה לעבור את אותו הדבר החודש אחרי המחזור גם איקקלומין .. ואוביטרל.. תשתפי אותי קצת איך היה לך ..
מורני בכייף ,אז ככה כמו שאת יודעת שתתיתי איקאקלומין הייתה תגובה מאד טובה (עשיתי אולטראסאונד ביום ה13 היה מעולה ) אז רופא אמר לי את מחליטה או שעושים כבר החודש הזרעה או שתמשיכו לעבוד טיבעי ,יצאתי ממנו ,התקשרתי לבעלי דיברנו והוא אמר תעשי מה שאת מרגישה לנכון ,ואז שוב חזרתי לרופא (מזל שלא הספקתי עדיין לנסוע הביתה בחזרה
אני יודעת שלא אמור להיות כאבים אבל אני מחזיקה לך הרבה שנה טובה ומתוקה
מרגולית אני ממש מתרגשת בישבילך !!!!! בע״ה שהמסע שלך יסתיים פה ו
לשיננינית עברת גם הזרעה
תודה בנות על התגובות ושנה טובה ומתוקה לכולן
גם אני קראתי שיש לפעמים כאבים וכל עוד אין חום זה לא מצריך התיחחסות. שיהיה לך המון בהצלחה