היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
ירין הולך מתוך שינה. רק בשבועיים האחרונים קרו כבר כמה מקרים : היינו במרפסת, פתאום הילד מגיע לסלון , עיניים פקוחות לחלוטין אבל רואים שהוא לא פה.ישן!!!!!!!! כשמנסים לגעת בו הוא מגיב בהסטריה ונראה כאילו הוא רואה משהו מפחיד. אתמול באמצע הלילה בעלי שמע אותו בוכה , ולא מצא אותו במיטה.הילד ישב בסלון ובכה , עיניים פקוחות , ושוב- ישן! הוא לא זוכר כלום בבוקר .
ממה שקראתי באנטרנט- אין מה לעשות עם זה .. ובכל זאת ,קשה ללכת לישון בשקט כשאתה יודע שאתה חייב לאבטח את כל הכניסות בבית מחשש שהילד יקום ויצא מהדלת / למרפסת ...
מה הייתן עושות?פונות בכל זאת לרופא? זה היה קורה לו בעבר, לעיתים רחוקות ,שהיה מתיישב מתוך שינה אבל לאחרונה הוא ממש הולך וזה קורה בתדירות יחסית .(אחת לכמה ימים)
11 תגובות
עמוד 1
כתבתי על זה לפני חודש בערך שגם רום אופיר קמה באמצע הלילה ומצאנו אותה יושבת ליד השולחן אוכל פעם אחת...
זה קרה לה פעמיים שלוש ומאז לא חזר על עצמו
ממש קטע הזוי ומפחיד!
מגבת רטובה מתחת למיטה, זה יעיר אותו לפני שהוא מתחיל להתהלך בבית... מאוד מסוכן הקטע הזה גם אחיינית שלי הייתה ככה היא עוד הייתה עונה כשמדברים איתה- לא בהגיון אבל עונה למשל לילה אחד עמדה לצאת למרפסת כשישנה אצל ההורים שלי, כבר הצליחה לפתוח!!! ואמא שלי שאלה אותה מה את עושה?!?!?! היא ענתה לה שהיא שיש לה סידורים
מגבת רטובה???? איך זה עוזר? כל לילה לשים מגבת רטובה כשהוא הולך לישון?
ממש מסיבת פיגמות יש לכם בבית
מאחלת לך לילות שקטים ורגועים
יו מאמי איזה מפחיד!!! מקווה שזה לא יחזור על עצמו. בכל מקרה- לסגור טוב את הדלתות של הבית (כמובן) ואת המרפסת, וכל דבר שנראה לך מסוכן במקרה שזה יחזור על עצמו
אגב, הוא ואוריאן באותו חדר? או חדרים נפרדים?
טוב תקשיבי יובל שלי ככה זה ניקרא מחלת ירח (כי זה קורה בלילה *****
מחלת ירח..כשמה כן היא, קמים רק בלילה. אני סובלת מזה מאז היותי בת שלוש שנים. כפי שהדס כתבה, עד גיל 12 אין כל כך מה לעשות, לאחר מכן, אם זה ממשיך אפשר לגשת למרפאת שינה, אני חושבת שיש בטכניון. אצלי, התופעה נעלמה לגמרי אחרי הלידה של אלעאי, לפני שש וחצי שנים רק בהיותי בת 25. אני חושבת שזה תורשתי כי גם אבא שלי היה כזה, עכשיו הוא רק מדבר מתוך שינה ולא קם.
ברמבם יש גם מחלקת שינה אני מאמינה שבכל בית חולים יש