הפלה נדחת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בבקשה תעזרו לי!!
    אני בהריון ראשון, בשבוע 7.3 לפי ו.א.
    לפני כ10 ימים בוצעה לי בדיקת אולטרסאונד ראשונה ונצפה שק הריון תואם שבוע 5.
    אתמול הגעתי לבדיקה נוספת השק גדל במעט אך עדיין תואם לשבוע 5 ולא נצפה תוכן עוברי.
    בגלל הקרבה לחגים וטיסתו של הרופא שלי לחול הפנה אותי למיון למעקב הריון.
    במיון ביצעו בדיקת אולטרסאונד נוספת שיצאה זהה. גודל השק כ10 מ״מ.
    הרופאה שבדקה אותי המליצה על ריקון רחם מידי. התעקשתי להמתין.
    האם יש סיכוי להמשך הריון תקין והתופעות שציינתי רק מרמזות על ביוץ מאוחר? בבית חולים לא נתנו לי תשובות לכלום. הרופאה טענה שכל יום צריך להיות שינוי ואצלי אין למרות שלא היו בידי בדיקות אולטרסאונד קודמות והרופא לא ציין גודל שק בהפניה.
    לפי מה שבדקתי לפעמים רואים דופק/עובר רק בשבוע 9 והשק לא תמיד תואם את גיל ההריון.
    חשוב לי לציין שאני מרגישה טוב, עם גודש קל בחזה, בחילות מתונות והתקבצויות מתונות וקלות מידי פעם ללא דימומים.
    יום ראשון אני צריכה לחזור למיון לביצוע הפסקת הריון. מה לעשות?
10 תגובות
עמוד 1
  • תראי, בגלל שלפני 10 ימים ראו שק ומאז הוא לא ממש גדל אני חוששת שאכן מדוברבעובר שלא התפתח.
    אם היה ביוץ מאוחר לא היו רואים כלום לפני 10 ימים ועכשיו כן היו רואים. זה יכול להיות ביוץ מאוחר.
    ברגע שהיה משהו אבל לא התפתח כנראה שאכן מדובר לצערי בהריון לא תקין.

אני ממש מצטערת וממליצה לך להעלות את השאלה בפורום הרפואי
  • אני הייתי מחכה,
    גם אם הגורל של השק הזה ליפול, למה לא להביא לו ליפול לבד נגיד? במחזור?
  • נשמע לי קצת מוזר, אני לא הייתי רצה לעשות הפלה. ומצטרפת לבנות, תשאלי גם רופא אחר....

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • תחכי
    אל תעשי דברים כזה פזיז
    חכי אחרי ר~ה
    חבל

• יכול להיות שזה הפלה נדחית ואת מרגישה סבבה..
    אני גם לצערי לפני חודש הייתה לי הפלה נדחית הייתי בשבוע 12 והעובר היה מתאים לשבוע 9.. ולא הרגשתי שמשהו לא בסדר גדל לי החזה ואפילו יצאה לי קצת בטן..
    עד שהתחיל דימום..
    מצטערת.. ומקווה שבקרוב נתבשר בבשורות טובות.. ושנקלט להריון קל תקין ועגול...
  • מצטערת לשמוע

• שנשון, הצטערתי לשמוע. וכן אמן שבשנה הבאה נבחני כבר עם תינוקות חמודים בידיים.
    אני לא ממהרת לשום מקום עם סיום ההריון הזה. ההפך, אני מחפשת חיזוקים לתחושת הבטן שלי שאומרת שהכל תקין. אז אם מישהי מכירה סיפור דומה עם סוף טוב אני אשמח לשמוע. מאתמול אני נמצאת במצב של קיפאון כזה, כאילו אני צופה על הכל מבחוץ וזאת לא אני זאת שזה קורה לה. כל מה שמצאתי/קראתי/שמעתי זה רק את הצד הטכני של מה קרה והדרכים לטיפול. אני צריכה את הסיפור האופטימי יותר שאני אשאר שפויה עד הבדיקה ההבאה ולא משוגעת שמסתובבת עם עובר מת בבטן שלה ומסרבת לתת לו ללכת.
  • חכי ליום ראשון, שיעשו US חוזר ויראו איך להמשיך משם.
    אם גם ביום ראשון לא יהיה שינוי מבחינת הגודל, אני לא חושבת שהסוף יהיה אופטימי
    אבל לכל מקרה מחזיקה לך אצבעות ומאחלת לך בהצלחה!
  • אני הייתי נבדקת ביום ראשון ואז מחליטה

מקווה לטוב בשבילך
  • אני לא הייתי ממהרת
    הגוף בדרך כלל דוחה הריון לא תקין ומפיל לבד
    כבר שמעתי מספר מיקרים גם פה אצלנו בפורום של בנות שעשו כדברי הרופא התחילו לקחת כדורים שלא גרמו להם לדימום וכשחזרו לבית חולים התברר פתאום שיש דופק אבל כבר היה מאוחר מידי ונגרם נזק
    ממליצה לך לחכות עוד קצת ולבצע עוד יעוץ ועוד בדיקה
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה