היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הזמנתי ילד חדש מהגן. האבא אמר לי שיגיעו ב17:30-18:00 טוב נו , שש זה טיפה מאוחר אבל ניחא.. בשש בדיוקהוא מתקשר ואומר שהרגע נכנס הביתה , יאכל משהו ויבואו ב7... זה מאוחר לי! ב8 הילדים במיטות אחרי מקלחת ואוכל ... מה אניעושה? עכשיו , ניחא אם הייתייודעת שילך עד 8 הייתי דוחה את השינה ל20:30 אבל אלוהים יודע מה הוא רגיל מבחינת שעות , אם לבוא ב7 נראה לו בסדר.... מה לעשות? בעלי אומר לי לבטל .. אבל לא נעים
17 תגובות
עמוד 1
סליחה כן אבל איזה חוצפן
מה לבטל, הוא כבר אצלכם לא??! אין מה לעשות.. פעם גם לי זה קרה שבאה אלינו ילדה מהגן של הודיה והאמא אמרה שהיא תחזור ב שש וחצי, ואז היא התקשרה ברבע לשבע ואמרה שהיא תקועה בפקק, ב- 20:00 היא הגיעה! כולם כבר היו עייפים, אכלו ארוחת ערב וחוץ מהודיה (כי לא רציתי שהחברה תרגיש לא נעים..) כולם כבר היו מקולחים!! אין מה לעשות..
חוצמזה אצלנו הילדים מאוד אוהבים שהחברים מצטרפים לארוחת ערב..
"וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים, אוהבי ה', יראי אלוקים. אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים.. ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים, ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
הוא רוצה לבוא עם הילד בשבע בערב???? תודה ולא תודה. ממה לא נעים לך?
לא הבנתי אם הילד היה אצלך ואמור ללכת הביתה ב7 או אמור לבוא אליכם ב7
ב 7 לבוא
נו, בא או לא בא?
יעל, אמא של 2 אפרוחים
הוא רצה להגיע יחד עם הילד ב7! בכל אופן , בשש וחצי אזרתי אומץ והתקשרתי לבטל , אבל האדון לא זמין!! כמובן השארתי הודעה אבל ממש חששתי שלא ישמע אותה ויגיע בכל זאת ... ב7 בדיוק האדון מסמס לי שקיבל ונדחה לשבוע הבא ..
לפחות יצאתי מזה ..עכשיו שניהם במיטות ...מקוה שירדמו מהר
ושלא תחשבו .. באמת שלא אכפת לי שישארו עד 19:30 -20:00 מקסימום מתקתקים מקלחות ותוך חצי שעה כולם במיטות ..אבל אני לא בטוחה בכלל שהיה הולך עד 8!!!!!!!
אין מצב שחברים יבואו ב 7
זה ממש מאוחר !!
היה מקים אוהל
זו ממש חוצפה לדעתי להגיע באמצע השבוע בשעות כאלה
אההה אז הבנתי הפוך!!! "וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים, אוהבי ה', יראי אלוקים. אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים.. ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים, ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
ממי את מתביישת??? זה החוקים אצלך בבית וזה הכל. האמת שזה החוקים ברוב הבתים ככה שבכלל אין ממה להתבייש. אצלנו בגלל שטל לא ישן צהריים ב7 הוא כבר נוחר! מה זה לבוא לשחק ב7
ואו איזו שעה אין מצב מיד במקום הייתי מסבירה שלא מתאים כי זו שעה ארוחת ערב לא תמיד אני אוהבת שהילד נשאר לארוחת ערב..רק אם מתאים לי אני מבהירה מראש שאפשר לבוא לקחת אחרי הארוחת ערב ונוקבת שעה אתמול למשל באה לגאיה חברה מחוץ לקיבות אז לקחתי את שתיהן מהגן והאבא הגיע ב18:00 אני אגב מאוד לא אוהבת שההורה מגיע עם הילד ונתקע לי שם אני בזמן הזה אוהבת לשחק עם ינאי לבשל לעשות כביסות והבנות עסוקות עם עצמן כבר גדולות (אלא אם כן האמא חברה ואז בכיף כי אז אני לא מחשבנת..אבל עם הורה זר זה ממש לא נעים....)