בני משפחה, שקרים, ומה שביניהם. זהירות חפירה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חייבת לשתף ולשאול אם גם לכם יש בעיות כאלה, נתחיל בזה שגיליתי השבוע בהעמסת סוכר שיש לי סוכרת הריון, לא קריטי, אפשר לטפל, לא דואגת ובטוחה שהכל יהיה בסדר, בחרתי שלא לשתף את כל העולם, זכותי לא?? סיפרתי בדיסקרטיות לאישתו של בן דוד של בעלי, שהיא בת גילי ואנחנו חברות והיא מאוד תומכת. היום בעלי בא ומספר לי רק שתדעי ש... סיפרה לאמא שלי, כמטבן שהתעצבנתי והבנתי שכנראה יש לה פה גדול ולא ידעתי, לא עוברות שתי דקות וסבתא של בעלי מתקשרת אליי כולה מודאגת למה את לא מספרת שיש לך סוכרת?!? כאילו וואט דה פאק?? בעלי התקשר לאמא שלו בצעקות ושאל אותה איך לעזאזל סבתא שלו יודעת. והיא היתממה ואמרה שהיא לא סיפרה ( חתיכת שקר גדול) כמובן שישר פניתי לאישה של הבן דוד והיא אמרה שלא סיפרה לאף אחד ורק אמרה שחמתי התקשרה אליה ואמרה לה שהיא יודעת מה התוצאות של הבדיקות אז היא הניחה שהיא יודעת ודיברה איתה על הנושא!! אני חייבת לציין שחמתי עובדת בתפקיד בכיר באחד מבתי החולים הגדולים בארץ. יש לה קשרים בכל מקום. מה שגורם לי לחשוב שיש לה גישה לתוצאות של הבדיקות שלי ושהיא פשוט מרגלת אחריי. כבר לא יכלתי יותר היום ובכיתי שעה בגלל זה. אני מרגישה נבגדת ושאני לא יכולה לסמוך על אף אחד!
11 תגובות
עמוד 1

• אני חושבת שאת לא צריכה לכעוס.
    נכון, זו הפרטיות שלך וזה לא נעים, אבל אני בטוחה שזה רק מדאגה.

• מיצי

• ככה זה משפחה.
    כשאני גיליתי שאני בהריון אחרי שנה שלמה של נסיונות, סיפרתי רק להורים וביקשתי שישמרו בסוד לפחות עד השקיפות.
    יום אחרי התקשרו אלי חברים שלהם וגם פרסמו בפייסבוק
  • מיצי-
  • אני עם מיצי - בדברים כמו "סודות" האדם היחיד שאפשר לסמוך עליו זו את עצמך.
    נו ובעלך כמובן.
  • תודה לכולכן על התגובות. אחרי שנרגעתי קצת הבנתי באמת שכדאי לי לסמוך רק על עצמי ועל בעלי כמובן.. יש דברים שמלמדים אותנו שיעורים לחיים. החוויה הזו בהחלט הייתה אחת כזו!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה