מילת תודה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בגלל שאני בהיי ביומיים אחרונים - אתמול לא זוכרת למה והיום בגלל הביקור בטיפת חלב - אני רוצה לנצל הזדמנות שאני מוצפת בהורמונים חיוביים ולכתוב משהו מרגש...

לא זוכרת אם עשיתי את זה כבר, אבל זה לא משנה... אני רוצה להודות מקרב לב לכל אחת ואחת מכן באופן אישי על התמיכה שהענקתן לי ברגעים הכי קשים, שעניתן על שאלות רבות והגבתן לכל ציוץ קטן... מחמם את הלב ורק מראה שיש עוד אנשים טובים בעולם הזה...
9 תגובות
עמוד 1

• בכיף... סך הכל באמת יש אנשים אמיתיים מאחורי ההודעות, וזה באמת כיף לדעת שאתה עוזר למישו שבאמת צריך.....
    שתהיה לך שנה מדהימה, לך ולנסיכה!!!!!!!
    ושימשיך ככה טוב וחיובי כל הזמן!!!!!

• בכייף

• באהבה

נטשה

• מקסימה זה הדדי!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה