היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני חוששת שיש לעתי רפילוקס כמה ימים אחרונים פולט הרבה איך מבדילים בין פליטות לרפילוקס יש לו ימים שהוא לא פולט הרבה ויד ימים שהוא פולט המון אבל קלטתי שיד לו לפעמים פליטות יותר צהובות לא רק צבע של חלב ממה זה יכול להיות ? הוא רק יונק
4 תגובות
עמוד 1
אני חושבת שאם זה היה ריפולוקס הוא היה פולט כל הזמן,וצורח ובוכה המון. הבן שלי גם פלטן לא קטן ושמתי לב שכשאני אוכלת חלבי הוא פולט יותר ופליטות צהובות.אני נמנעת כמעט לגמרי מחלבי
יכול להיות שזה שאריות של אחרי עיכול.
לגבי הריפלוקס אני שוכרת מאור שלי שתמיד, אחרי כל האכלה כמעטהיא היתה פולטת. היו לה כאבי בטן ואי נוחות - בד"כ זה מבטא ריפלוקס.
אם זה בא והולך - יכול להיות שזה לא ריפלוקס. בכל מקרה הייתי מתייעצת עם הרופא/ת ילדים שלך. השיא של התופעה הזו היא בין גיל 4 חודשים לחצי שנה. [email protected]
img] פייס: ortal_hori
אם זה קורה בכל האכלה.. הפליטה היא כמה טיפות או ממש השפרצה של האוכל?? אני מציעה לך לגשת לרופא לאיבחון
לאלעאי שלי היה ריפלוקס, זה היה סבל נוראי. יש שני סוגים של ריפלוקס- אחד עם כאבי צרבת והשני רק פליטות. איך מזהים? זה בדרך כלל נראה כמו הקאה קשתית. אצל אלעאי זה היה מופיע כמה דקות לאחר שסיים לאכול. אני זוכרת שהייתי מרימה אותו לגרפס והוא היה מקיא הכל על הקיר שממולי.
לא היתה לו כלל ירידה במשקל, הוא היה די קבבון, אבל הוא בהחלט סבל מצרבות וזה כבר הצריך טיפול תרופתי. הייתי מרסקת לו כדור לוסק פעם ביום בבוקר ומפוררת לו אותו עם החלב אחרת, הוא היה צורך מכאבים. הצרבת הפריעה לו מאוד.