אשמח לתגובות :)) יש לי סיכויי להריון???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,
    אני חדשה כאן אשמח אם תעזרו לי :)
    אני בת 32,אני ובעלי מנסים להיכנס להריון כבר שנה ללא הצלחה
    פניתי לרופא פוריות נשלחנו לבדיקות,בעלי לבדיקת זרע ואני בדיקת דם להורמונים.
    התשובות תודה לאל היו תקינות ולאחר התייעצות הרופא נתן לי איקקלומין למשך חמישה ימים מהיום החמישי של המחזור כל יום כדור אחד סיימתי את הכדורים במוצ״ש(8/9/12) והרופא אמר לנו לנסות ביום שני שלישי ורביעי רצוף לקיים יחסים..נעזרתי בבדיקת ביוץ ביתית שהיתה שלילית ביום שני לגמרי וגם לא היה שום כאב שאני מכירה בביוץ והתחלנו ביום שלישי שהיה בבדיקה פס כהה ופס חלש שכמובן מעיד על שלילי אבל התחלנו וכך גם ביום רביעי קיימנו וביום חמישי כבר בעבודה מהבוקר הרגשתי כאבי ביוץ אך ללא הפרשות כמו שאני רגילה, כנראה בגלל שאיקקלומין מייבש אותם,חזרתי הביתה ביום חמישי בשש בערב עשיתי בדיקת ביוץ ויצא חיובי ביותר וקייימנו שוב.
    למרות הכאבים החזקים שהיו לי בבטן באותו יום הבנתי שלפי בדיקת הביוץ שיצא שתי פסים חזקים ביותר הביוץ יהיה ביום יומים הקרובים.
    אך בעלי צריך לסגור שישי שבת בעבודה :(
    היום יום שישי קמנו בשבע קיימנו שוב והוא נסע לעבודה.
    השאלה שלי היא במידה והביוץ יהיה רק מחר בשבת ובעלי לא כאן ,יש סיכוי שאחרי ששכבנו
    שלישי רביעי חמישי ושישי בבוקר אני יכולה להיקלט להריון??
    אני יודעת שלא טוב כל יום למרות שהרופא אמר לנו לקיים כל יום ,
    ויש לציין ששלושה שבועות רצוף לפני לא קיימנו בכלל..
    האם יש לי סיכויי החודש??? 

Yaarit?
10 תגובות
עמוד 1
  • תמיד יש סיכוי!!! זרע יכול להתקיים 6 ימים אז כשעשיתם לפני הביוץ אין בעיה כל עוד הזרע תקין. בהצלחה רבה !!!
  • אמן! אני כל כך רוצהה :)

Yaarit?
  • בטח אין חוקים בדברים האלה!!
    אני בחודש שניקלטתי בכלל לא קיימתי יחסים עם בעלי רק ביום ה 10 למחזור
    שיהיה בהצלחה

• תודה רבה !
    הלוואי החודש :))

Yaarit?
  • יש סיכוי, הזרע שורד כ-72 שעות, אז זה תופס גם לסופ"ש, וכמה שאני יודעת כשאין בעית זרע אפשר לקיים יחסים כל יום וזה לא פוגע באיכותו. לדעתי כדאי לך גם להיות עם בעלך ישר כשהוא חוזר - גם זמן קצר אחרי הביוץ את עדיין פוריה. שיהיה לך בהצלחה!
  • כמו שאומרים מספיק זירעון אחד....
    כשבעלך יחזור תנסו עוד ....

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • בדיוק
  • תודה לכולן :)
    היום מדדתי חום כשקמתי משינה והוא מראה
    36.9 זה אומר שאני אחרי ביוץ או בביוץ?

הילה :))
  • מחזיקה לך אצבעות

אלוקים לא ישים אף פעם בפנייך מכשולים - שבהם לא תוכל לעבור ...
  • תודה רבה !

הילה :))
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה