היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מאחלת לכל אחת ואחת כאן שתהיה שלמה בכל מעשיה ובכל צעדיה שתמיד תהיה מאושרת ושמחה שהקב"ה ישמור על כל אחת ואחת כאן ובכלל ושהברכה תשרה אצל כל אחת ואחת מאיתנו
19 תגובות
עמוד 1
יומולדת שמח מתוקה שלי!!!!!!!
שתזכי להרבה שנים של אושר ביחד עם משפחתך האהובה!!!
אוהבת,
רותי
באתי לפתוח לך שרשור
מזל טוב הרבה אושר ובריאות
עכשיו ראיתי בפייסבוק
מזל טוב!!!
שתזכי לאושר, אהבה, בריאות והגשמת כל שאיפותייך
טלטול היקרה!!!! מזל טוב, ושתזכי לכל מה שאת מייחלת לו!!! ושיגיע אלייך רק טוב, כמו שאת מייצרת טוב מסביבך,אמן!!!!!!!!!!!!!!
טלטול מזל טוב מותק הרבה בריאות אושר פרנסה ונחת תמשיכי להיות בחורה מדהימה כמו שאת ואת מדהימה אמיתית בהצלחה בכל ושתהייה לך שנה הכי מדהימה שיש.
היי איזה קטעעעע לא ידעתי שזו יום הולדתך הייתי מאחלת לך FACE TO FAACE גם ברכות ליום ההולדת בכל מקרה מאחלת לך בריאות שפע אהבה שמחת חיים פרנסה טובה ונחת מהילדות
ממי שלי... מזל טוב ענק ליום הולדתך, שתמיד תהיי בריאה, את וכל משפחתך! שתמיד תהיי מאושרת ומדהימה כמו שאת, אופטימית ומאמינה גם כשקשה, אכפתית ומעורבת, אמא מדהימה, חברה מהממת, בקיצור, אשה משכמך ומעלה!!! [ [
יקירה!!! הבאתי לך ברכה מיוחדת, במיוחד בשבילך ליום ההולדת, עם שלל איחולים וצרור של ברכות לשנים שעברו ולאלה שבאות. הרבה הצלחה והמון מזל טוב, הלוואי שמשאלות ליבך יתגשמו בקרוב. שיהיה לך יום הולדת כיפי ומושלם והכי מדהים שבעולם.
אמן ואמן
דיברת איתי בלי להגיד לי את זה?? המון מזל"ט מותק שתמשיכי להיות כזאת מקסימה בריאות אושר הצלחה והמון נחת מהילדים וכמובן שתמשיכי לשלוח סמסים מחממי לה גם באמצע משמרת לחוצה,בהחלט מעלה חיוך
אישה יקרה המון המון מזל טוב ליום הולתך מאחלת לך את כל מה שאת מאחלת לעצמך ויותר !!!!!!!! אני כל כך שמחה שאת בחיי אין לך מושג לא כל יום פוגשים אישה מדהימה שכמוך אוהבתתתתתתתתתתתת
מזל טוב מאמי מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
מזל טוב שתדעי רק ימים יפים ומאושרים המון שמחת חיים והכי חשוב ...בריאות ובריאות שנה טובה לך וכל משפחתך