הבדיקות ביוץ האלה ממש מתסכלות!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אני חדשה כאן :) אשמח לעזרתכן..
    אני לא סגורה על מך המחזור שלי וליתר ביטחון החל מהיום ה 11 התחלתי לבדוק עם הערכת ביוץ. ביום ה 14 בערך הופיע פס שהוא היה יותר כהה מבשאר הימים אך לא כמו פס הביקורת. מאז כל הבדיקות רואים רק את הפס הביקורת!! אין זכר לעוד פס. אני עדיין ממשיכה לבדוק אולי הביוץ לא התרחש עדיין.. מה שכן לפני מספר ימים היה לי כאב בצד ימין בבטן התחתונה (כאילו שריר נתפס) והיום יש לי מין רגישות בפיטמות. מקווה שזה איזה שהוא סימן לביוץ. היום לצערי לא שכבנו ואני מפחדת שפיספסתי את הביוץ למרות שהבדיקה הראתה שאין ביוץ.
    עד מתי אתן ממליצות להמשיך עם הבדיקות ביוץ?
    תודה לכן ושנה טובה ופורייה!!!
8 תגובות
עמוד 1
  • היי מתוקה, אני מבינה את התסכול... יכול להיות שהבדיקה לא זיהתה את הביוץ הן לא כאלה מדויקות.... אבל בכל מקרה קיימתם יחסים סביב הימים של הביוץ. אגב - איך המחזורים שלך? כל כמה זמן בערך? אל תשכחי שהבדיקה בודקת רמת הורמון שעולה בזמן הביוץ, ויכול להיות שאצלך הוא לא עולה המון ולכן הפס השני היה חלש... ספרי קצת על המחזור אולי נבין יותר
  • היי ברוכה הבאה :-)

מה שאני יכולה להגיד לך זה דבר כזה
    אל תאמיני במאה אחוז בבדיקות ביוץ האלו הם לא הכי אמינות שיש
    ובגלל זה צריך לקיים יחסים יום כן יום לא למשך שבועיים כדי לחסות את כול חלון ההיזדמניות
    ולא לפספס שום דבר ..
  • היי..תודה על ההתייחסות :)
    בתחילת יוני היה המחזור האחרון שממנו ואילך לא הכנסתי את הטבעת (השתמשתי בנובה רינג). מאז בעיקרון אנחנו מנסים להיקלט. החודש הראשון הופיעו דימומים (בגלל כל השינויים ההורמונליים) ולאחר מכן זה הסתדר. המחזור סובב סביב ה 27-28-29 ימים (לא מדוייק כי לא היו הרבה מחזורים לבדוק) לכן אני התחלתי לבדוק ביוץ די מוקדם וכנראה שאמשיך לבדוק..
    אנחנו באמת משתדלים לקיים יחסים כל יום ולפעמים פעמיים ביום.
    אני נשואה עוד מעט שנה ועד שהחלטנו לנסות להיכנס פתאום זה מלחיץ ואני תמיד צריכה להזכיר לעצמי שזה לא "הוקוס פוקוס" ובום הריון.. סתם מין גולה כזאת בגרון. רוצה כבר להיקלט ושהכל יהיה בסדר כדי להירגע נפשית.
  • אני ממש מבינה אותך ואני אישית מציעה לך להוריד את הבדיקות ופשוט לעשות יום כן ויום לא לאורך כל החודש מלבד הנידה.
    מאחלת לך בהצלחה! ותאמיני שזה יקרה לכולנו והכי מהר וטוב שאפשר.
    שנה טובה

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • לפי ניסיוני,ערכות הביוץ אמינות, את יכולה להתחיל לבדוק ביום ה 10 למחזור ולבדוק עם הערכה עד שתראי שהקוים חזקים באותה מידה. בדרך כלל יש יום יומים קוים חזקים ולקיים יחסים יום כן יום לא. יש גם תחושת חום וישנוניות ביום הביוץ.
  • מותק המחזור שלך נקרא סדיר, יום לפה או לשם לא הופך אותו ללא סדיר אז מלבד הבדיקה תעבדו בימים הנכונים ואני בטוחה שבמהרה תיקלטי :) מלא מלא בהצלחה!!!
  • היי, מניסיוני הבדיקות ביוץ לא ממש מדוייקות - לפעמים הן מראות לי ביוץ ממש לא בזמן והוא מתרחש די הרבה אחרי. הדבר המדויק ביותר זה מעקב זקיקים (צריך לבקש מרופא נשים), אבל אם את מנסה מעט זמן אין לך צורך להילחץ והייתי ממליצה לך לעשות יום כן יום לא ובאמצע החודש אפשר כל יום למשך כמה ימים. ל-2 פעמים ביום אין שום משמעות וזה לא מגדיל סיכוי עד כמה שאני יודעת.
    ועוד משהו לגבי ערכות ביוץ, יש לי חברה שניקלטה והערכות האלו אף פעם לא הראו לה חיובי, גם לא באותו חודש שהיא נכנסה להריון, ככה שאני חושבת שזה לא עובד אצל כולן.
  • איזה מקסימות..תודה על ההתייחסות!
    היום שוב בדקתי ואין זכר לסימן נוסף חוץ מהפס ביקורת..
    נראה לי שבאמת פשוט נקיים יחסים וזהו!
    שנה טובה לכולן!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה