בזמן שאנחנו :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בזמן שאנחנו עסוקים
    בזמן שדניאלה משחקת וההורים שלי איתה
    תוך שאני מנסה לתת הכי לא היה לי זמן לבדוק מיילים
    ביום שישי בערב שבוע סןף הלכנו לגינה ונפגשנו עם אחת החברות הכי טובות התבשרתי בבשורה ממש אבל ממש לא כייפית לא נעימה
    לא חשבתי שזה יגיע אלינו כל כך אבל כל כך קרוב
    אחת החברות הטובות של דניאלה הן יחד ארבע שנים בויצו מאז שדניאלה היתה בת שבעה חודשים חולה במחלה :-( גילו גידול. ממאיר בכיליה הילדונת תקופה התלוננה על כאבי בטן לפני שבוע וחצי לקחו את הילדה לרופאה שהחליטה שזה גזים ושלחה את הילדה הביתה ההורים ראו שהכאב לא מפסיק הולידה מתפתלת הלכו שוב לרופאה אחרת ששלחה דחוף לבית חולים כי לא משחקת עם בטן בבית חולים עשו את כלללללל הבדיקות כולל הכל וגילו שיש גידול בכיליה עשו ביופסיה וגילו שזה.....
    יום רביעי היא מתחילה טיפולי כימו הלוואי הלוואי ויעבור הסרט הרע מהר
    אוףףף לא חשבתי שאי פעם אצטרך לספר לדניאלה שאחת החברות הטובות שלה חולה במחלה קשה ותצטרך לעבור טיפולים לא נעימים הייתי חייבת לספר כי קונים מתנה היום וגם אותם הורים שנפגשנו אתמול אמרו שהילדים מכינים ציורים לילדה החולה
    אומנם הילדים כבר לא יחד אבל. כולנו. ההורים בקשר הדוק וגם הילדים נשארנו מגובשים מאוד
    מצטערת שנפלתי עליכן עם זה אבל כואב ועצוב
    הלוואי שיעבור מהר והטיפולים לא יהיו כל כך קשים לילדונת

7 תגובות
עמוד 1

• אני יודעת שזה מותר אבל כל כך עצוב
    מקודם דיברתי עם ה
    אמא קצת שאלתי אותה אם אפשר לעזור להביא לילדה אומנים להביא אנשים שישמחו אותם ויעזורו במעט לא אמרה לא נביא לה נתאם איתה אחרי שהטיפולים יתחילו ונראה איך הילדונת מקבלת את הכימו קודם מקווה. שילך בלי הרבה תופעות

• שלא נדע
  • אלוהים ישמור
  • תודה השבוע אני קונה את המתנה ומעבירה דרך אחד ההורים איתם אני בקשר מצוייו והתכתבתי עם האמא היום היא אופטימית רק נחזיק אצבעות. שלא יהיו יותר מדי תופעות :-(

• מקפיצה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה