היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה שלומך מאמי? מה שלום הדס המתוקה? ספרי ספרי ספרי לי הכל על הפתיחה של הפעוטון איך אני מתרגשת בשבילך
4 תגובות
עמוד 1
אהה איזו חמודההה אז נתחיל מהדס . אחרי 3 ימים חום שהגיעו גם כמעט ל 40 מעחלות וחיה על נורופן ונובימול .. הייתה סמרטוטה ותשושה .. היום ברוך ה' קמה יותר טוב .. בלי חום ומצב רוח... תאבון עדיין לא חזר לה .. אבל לפחות שותה הרבה מים ...
בקשר למשפחתון .. אחרי שחיפשתי מעון להדס ולא מצאתי משהו נורמלי .. החלטתי לנצל את ההזדמנות שגם אצלי בעבודה כולם התפטרו ויש לי כבר ילד נוסף - ופתחתי משפחתון אצלי בבית . בנתיים יש לי את הילד המדובר ואת הבת של ג'ן ג'ן - אמילי שמצטרפת בנובמבר... בנתיים מחפשת עוד ילד/ה.. והמטרה היא כמובן לגדול ולהיות מנהלת ב"ה!!!!
מאמי קודם כל שהדס המתוקה תרגיש טוב מהר מהר לגבי המשפחתון קודם כל גם אני התחלתי עם אלין ועוד 2 ילדים ואחרי חודשים כבר היתי עם 5 ואחרי חצי שנה היתי עם 8 והבאתי עובדת אז מאמי לאט לאט יבואו מלא ילדים בע"ה אבל את יודעת אני למשל עד עכשיו עובדת כמו העובדות שלי ואם לא יותר קשה כ כזה שלך אי אפשר רק לנהל אז קחי בחשבון איפה הפעוטון בבית שלך? קנית ציוד?ואפה את גרה?
תודה מאמי ... מקווה שיעבור לה מהר גם!
כן המשפחתון בבית בסלון .. יש שטיחים יש מראה יש ספרים , משחקים יש בימבה והליכון יש לולים ועוד ועוד ... ב"ה הניהול זה באמת שאגדל וכבר יהיו לי הרבה ילדים ומטפלות בהתאם .. זה עוד כמה שנים אפילו ... אבל זו המטרה בגדול.... גם אצלך זה בבית? התחלת מהבית?
כן מאמי גם אני התחלתי מהבית בהתחלה היה כמוך רק בסלון שטיח לולים קצת משחקים קצת ספרים ואז ב"ה גדלנו ועכשיו כל הבית זה גן ולי לאלין יש חדר אחד מאחלת לך המון הצלחה אם את צריכה משהו תפני אלי בכיף המייל שלי [email protected]