היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
נהוג אצלכם שהבעל מפנק את האישה שלו באיזה מתנה לחג? אני קבלתי בושם של נינה ריצ'י וסט איפור של ג'אד
לגבי ההורים של בעלי, אני עדיין לא יודעת מה לקנות להם... איזה סיוט זה לבחור מתנה לחמות [URL=http://www1.glitterphoto.net/]
3 תגובות
עמוד 1
בד"כ אנחנו קונים מתנה יוקרתית אחד לשנייה השנה לא יודעת אם יצא לי לקנות, גן מחוסר זמן, וגם כי החודש היו לנו מלא הוצאות על הבית. אולי אקנה לו שעון ראדו שהוא רוצה כבר כמה זמן...
ואני דווקא אוהבת לקנות מתנות כל מה שאפשר אני קונה
אני קיבלתי מבעלי שעון מהמם. בדיוק נשבר לי השעון ומאוד רציתי חדש. אצלינו לא מהוג להביא להורים מתנות. אפיתי עוגות להורים שלי ושל בעלי. והבאתי תמונות מעוצבות מהמם עם שנה טובה להורים.
אצלנו גם לא נונהגים להביא מתנות שאלתי את חמותי בכל זאת אם היא רוצה משו כי נהיה אצלה יומיים פרחים זהו...