אני צריכה הרבה לשירותים.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עכשיו -
    אני לא חושבת שזה הריון למרות שרק החודש זה התחיל לי.
    בכל אופן השאלה שלי היא כזאת,
    האם אחרי תקופה מסוימת לדוג' שבוע מתחיל שירותים הרבה או שמא כמה ימים לאחר מכן?

יצא לי ללכת כבר בלילה פעמיים!! ובחיים זה לא קרה לי..

7 תגובות
עמוד 1
  • יציאות מרובות לשירותים מתחילות הרבה הרבה אחרי תשובה חיובית..
    רק מתי שהעובר לוחץ על שלפוחית השתן, כלומר הוא מספיק גדול כדי שתוכלי להרגיש אותו לוחץ על השלפוחית..

בהצלחה!!
  • זוהר צודקת, אבל זה אינדיבידואלי בין כל אחת.
    יש נשים שכן מקבלות שלפוחית רגישה עם ההיקלטות

אבל אולי יש כמה סיבות אחרות
    את שותה הרבה לקראת הלילה?

• לא, חד משמעי..
    אני לא שותה הרבה לקראת הלילה..
    פשוט מעניין אותי מה זה יכול להיות..
  • לי על התחלה היה כל הזמן דחיפות במתן שתן..........!!!!!!!
    ממש על החודש השני שלישי........

זה לא רק שהעובר לוחץ:) מוכר.

• לא חושבת שזה קורה כל כך מהר. אצלי זה סימן טרום ווסת. בהתחלה כששמתי לב לזה חשבתי שזה סימן להיקלטות אבל טעיתי. קמתי כל שעה לשירותים, אולי זה ממתח התרגשות וציפיה כי זה התחיל רק משהתחלתי לשים לב לזה. תחכי לאיחור ותעשי בדיקה. בהצלחה רבה
  • ממוש יש לי חברה שנכנסה להריון ממש לא מזמן ושבוע לפני האיחור היא הלכה מללאאא לפיפי, זה ממש משתנה מאחת לאחת.... אבל הכי טוב תנסי לא לחשוב על זה. מלא הצלחההההה
  • גם לי היה את זה לפני בערך 3 שבועות..ולצערי זה לא היה הריון ,אבל אי אפשר לדעתת אצל כל אחת זה שונה.אם יש לך איחור תעשי בדיקה .בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה