היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הבן שלי נולד ב 01/09/2012 במשקל 2800 גר' שוחרר מבית החולים ב 5/9/2012 במשקל 2635 בטיפת חלב מדדו לו ב 12/09/2012 2815 גר' ויש לו לעתים הפסקות אכילה ארכות הכוונה שהוא ישן הרבה לדוגמה הלילה הוא סיים לאכול בשעה 22:00 אבל רק ב 23:30 נרדם וכבר 4 בבוקר והוא עדיין ישן ( מנומנם אבל ישן ) ולא רוצה לאכול מה לעשות
7 תגובות
עמוד 1
רק במידה והתינוק במשקל ממש קטן, נהוג לתת גם ארוחות בלילה אבל במקרה של הבן שלך לדעתי אין צורך, הרי שינה לא פחות חשובה, הם גדלים בשינה
בוקר טוב. בעיקרון אין בעיה אם הוא ישן ע"ח אוכל יחד עם זאת לרוב עפ"י המלצת הרופאים יש להעיר אותו כל 3 שעות לארוחה עד שהוא מגיע ל3 ק"ג... אפשר לנסות להצמיד אותו לציצי או לבקבוק (איך שאתם מאכילים) אבל אי אפשר לחייב לאכול, לא עכשיו ולא בעתיד....
איפה אתם גרים?
ענבר צודקת, זו המלצת הרופאים, אבל הבנות שלי שתיהן נולדו במשקלים דומים, הראשונה היתה 2.860 והשנייה 3.
מזל טוב! מצטרפת לבנות. ההמלצה עד משקל 3 ק"ג כן לנסות להעיר ולהציע לאכול. אבל במידה והתינוק יונק/אוכל יפה ואת רואה עליה יפה במשקל (כמו שניתן לראות עפ"י מה שפירטת) אפשר לוותר על זה (לדעתי. וכל אמא תגיד לך אחרת כראות עיניה וכל דיעה היא בסדר ואת תבחרי מה בעינייך הכי נכון וכך תפעלי) אם את מניקה תבדקי שאוכל יפה כאשר כן ער, עושה פיפי קקי (ממש לבדוק את החיתול) וכמובן עולה במשקל טוב. את יכולה להגיע לטיפת חלב גם בלי קשר לתורים רק כדי לשקול ולהרגיע את עצמך
גם אני לא הערתי לאוכל זה בסדר הוא גדל גם בשינה אומרים שעדיף לא להעיר אותם
תודה רבה עזרתם לי מאוד זה היה לילה אחד עכשיו הוא מתעורר כל 3-3.5 שעות