אז איך מתמודדים עם חוסר השינה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני הלידה חשבתי שתינוקות ישנים הרבה, כך שלא הייתי מוכנה לעייפות שהגיעה אחרי, אבל התייחסתי לזה כמצב זמני - כשהוא קצת יגדל, אוכל להתחיל להשלים קצת שעות שינה...
    מסתבר שזה לא עובד ככה בינתיים
10 תגובות
עמוד 1
  • מאמי כשהוא ישן את ישנה עזבי כביסה עזבי ניקון בקיצור עזבי הכל וכשהוא הולך לישון לכי גם את

• אני התרגלתי
  • אם הוא ישן רק 3 שעות ביממה- הולכים איתו לרופא.
    אם הוא ישן יותר מ3 שעות את ישנה איתו,
    אחכ זה יהיה שילוב של התרגלות+יסתדרו לו השעות+תביני איך לתפקד בשעות קבועות.

אם את שבועיים או שלוש ישנה 3 שעות כל יום, מסוכן להשאיר אותו איתך.
    טיפים:
    מגבילה את עצמך ל2כוסות קפה ביום. (כי עכשיו את כל הזמן מקבלת הרעלות קופאין)
    לא מנקה בית
    לא מסדרת בית
    לא שוטפת כלים
    לא שוטפת ריצפה
    מדד להצלחה- יש לך מלא כביסה נקיה בערימה על הספות בסלון. ומשם את בוחרת מה ללבוש.

מה כן עושים:
    הולכים לשרותים
    מתקלחים
    מכינים אוכל רק לעצמך
    כשהוא ישן את ישנה או שוכבת כמו בטטה על הספה או עושה את השלושה למעלה בלבד.
    בערב (לפני טקס השינה שלו) הולכת עם העגלה בחוץ איזה 20-15 דקות.
  • אני עם מיצי.
    אני הייתי סופר גיבורה עוד שוטפת את הבית כשהוא ישן
    לבדוק עם רופא התפתחות או יועצת שינה מה לעשות כדי שהילד ישן טוב יותר (אולי נרדם באמצע האוכל וישן בלי מספיק אוכל וקם רעב)
    ולישון יחד איתו
    לבקש מהבעל למרות שקשה לעזור טיפה יותר
    בעלי למשל בחודש הראשון היה משגיח עלי בהנקה ומעיר אותי אם הייתי נרדמת כשהוא יונק...
    ולרתום את כל מי שאפשר למשימת הבית אוכל ניקיון, סבא סבתא אמא אבא חברה טובה מי שיש

• נתנו לך אחלה רעיונות !
    שיהיה בהצלחה והלוואי והתקופה הזו תעבור מהר

• מה שהבנות אמרו
    כשהוא ישן גם את ישנה או נחה
    בלי בישולים ניקיונות כביסות כלום

• עבודות הבית תבקשי עזרה מבעלך או אמא. אותו דבר לגבי לבשל, אמא שלי באה ומבשלת לי לכמה ימים ובעלי בהמשך . אחרי שהתינוק אוכל והולך לישון את גם הולכת, לא חובה אחרי כל האכלה, אבל כשאני מניקה ב 6 בבוקר אני הולכת לישון עד 8 ואז כמה לאכול ארוחת בוקר כדי שיהיה חלב .אחרי ההנקה של 9 בבוקר אני הולכת לישון שוב עד 11 וזה מאוד עוזר לי ובעלי בזמן הזה עם התינוק והילד הגדול. כמובן ביום רגיל שאני לבד עם התינוק אז אם הוא בוכה בשעות האלה שתיכננתי לישון בבוקר אז אני קמה . ב 21 בערב אני מניקה והולכת לישון..זהו כי ב 12 בלילה אני צריכה לקום שוב וגם במשך הלילה. זה עוזר לי מאוד. את צריכה פשוט לסדר לעצמך לוח זמנים של מתי התינוק אוכל ובאיזה שעות את יכולה לישון קצת אפילו אם זה לשעה או חצי שעה.
  • תודה רבה בנות
  • כן נשמע כמו גזים....משהו מציק לו ...(גם חלב יכול לעשות גזים, נו אלרגיה, אבל זה
    לא חייב להשאר לחיים)
    תעדכני מה הרופא יגיד!

ולגבי השגרה הקודמת, לישון ביום זה חשוב להם. כנראה כבר שם התחילו לו קצת גזים
    לפי הספר, צריכות ליהיות תנומות ביום. כל כמה שעות לזמן מסוים, הם צריכים לישון ביום. אבל זה בטח יסתדר לבד עוד מעט, כשיעבור מה שמציק לו
  • את מניקה כן?
    אני זוכרת נכון?
    אם כן... הקפה עובר אליו!!! מיד!!! להגביל קפה!!!

ובלי קשר הבנות באמת נתנו אחלה עצות

המון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה