היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום, עברתי הזרעה ב 4.9 עם אוביטרל ופיורגון מהיום החמישי התחילו לי הכתמות חומות ואז נתנו לי קרינון ומאז אין הפרשות אלא רק שקופות לבנות של הקרינון היום בצהריים ראיתי הפרשה מוזרה כזאת בצבע ירקרק חום כהה אבל ממש קצת אני לחוצה עכשיו :( נראה לי שהיום או מחר הייתי צריכה לעשות בטא אבל אי אפשר כי חג. מישהי מכירה את ההפרשות האלה? תודה חג שמח ושנה טובה ופוריה עם מלא הריוונות משעממים!
8 תגובות
עמוד 1
הפרשות לא אומרות שום דבר, אני במקומך הייתי עושה בדיקה ביתית מסופר פארם תורן שפתוח 24 שעות מחזיקה לך אצבעות!!!
טוב עשיתי בדיקה ויצא פס אחד יום רביעי יש לי בדיקת דם בכל מקרה... אוף דווקא החודש הייתה לי תקווה והרגשה אבל מוזר שלא קיבלתי עדיין אולי בגלל התמיכה כי זאת פעם ראשונה שאני לוקחת בד"כ יש לי שבוע לפני מחזור הכתמות. מחר יעברו בדיוק 14 ימים מהאוביטרל
מעדכנת... עשיתי בטא יצא שלילי.... מחכה שהמחזור יגיע כנראה מאחר בגלל התמיכה...
אוייש מאמי.. צר לי בשבילך!!!
לא קל בכלל ואני שולחת לך חיבוק ענק!!! הלוואי שבקרוב תתבשרי על היריון...
מאחלת לך את מה שאני מאחלת לעצמי - שזה יגיע בקרוב!!! אמן
תודה רבה לכולן על העידוד.. שנדע ימים טובים יותר ומאושרים אמן!