צריכה המלצה למומחים פוריות הזרע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני הכל , חג שמח בנות

עכשיו , אתן מכירות מומחי פוריות הגבר? המלצות שאתן אפילו שמעתן פעם....?
    המלצה למי שיכול לגלות וורקוצל, כמו שדיברו בסרט שעשו גיא ואורלי ווילנאי, והמלצה על הניתוחון הזה ומומחה שמבצע אותו

אוף , ניסיתי להתנסח הכי טוב

החלטנו שאפילו שאנחנו רוצים להתחיל לברר בנוגע לפרוצדורה של ניתוחון לוורקוצל ולברר על מומחים אנחנו נתחיל את סבב IVF פרוטוקל ארוך עכשיו שב"ה יצליח ועדיין צריך לטפל בבעיית הגבר
11 תגובות
עמוד 1
  • כבר רשמתי לך בהודעה קודמת שאני מכירה מומחה בצפון, ועכשיו נזכרתי שמישהי מפורום מנסים רשמה עכשיו שבעלה עבר את הבדיקות האלו אולי היא תוכל לעזור לך ולהפנות אותך. תראי הודעה של מורן אביסרור בפורום מנסים.

שיהיה לך בהצלחה
  • בעלי כבר אובחן שיש לו ווריקוצל, אבל שהתחלנו את הטיפולים אמרו לנו שהניתוח לא ישנה הרבה , ושבכל מקרה נצטרך לעשות טיפולים..
    אחרי שראיתי את התוכנית קבעתי תור לבעלי לדר שי שפי בפתח תקווה, אותו רופא שהיה בתוכנית , הבנתי שהוא ממש מומלץ..
  • לא יכולה לעזור הרבה אבל תקבעי תור לאורולוג מומחה מהקופת חולים הוא יפנה לבדיקות כמו בדיקת זרע, אולטרסאונד ואז לפי תוצאות הבדיקות תדעו איך להתקדם. באיזה קופ״ח אתם?
    חג שמח ושנה טובה
  • זוהר אני מבינה שהטיפולים עזרו ואת בהריון נכון? מזל טוב
    אחרי כמה טיפולים זה הצליח בשעה טובה?  
  • היי מותק

בידיוק לפני יומיים קיבלתי תשובה של האולטראסאונד שבעלי עשה והתגלה אצלו גם וריקוצל דרגה 2 כמו שהבנתי לא תמיד צריך ניתוח .. לפעמיים פשוט משאירים את זה ככה וממשיכים בטיפול הזרעה או ivf זה תלוי בספירת הזרע של הגבר
    למשל אצל בעלי - בספירת זרע יצאה לא כזה נוראית למרות הוריקוצלה אז אנחנו מתחילים בפעם הראשונה טיפול של הזרעה..כבר בחודש הקרוב.
    וכמו שאני יודעת אין הרבה מומחים לפריון הגבר אני מכירה אחד מהמרכז בשם שי שפי שהוא הכי טוב והכי מוכר בפריון הגבר ..

לדעתי הרופא נשים שלך צריך לתת לבעלול לעבור בירור מקיף לפני שאת הולכת לרופא מומחה לפריון הגבר .. יש עוד בדיקות שהבעל צריך לעבור כמו בדיקות דם מקיפות להורמונים ספציפיים ואת כול הבדיקות שהבעל עושה לקחת איתך לד״ר שי שפי.
  • אחרי 7 הזרעות בערך והפרייה אחת..
    אצלנו הייתה כמות מעולה של זרע , לא זוכרת כמה אבל הרבה !! אבל המורפולוגיה הייתה 2 אחוז .
    רופא אחד דרך הקופ״ח אמר שאין צורך שבעלי יעשה את הניתוח כי זה לא ישפר הרבה..
    אבל אנחנו נילך בכל זאת לדר שי שפי , יש לנו תור ב28 לחודש נראה מה הוא יגיד , להריונות הבאים בע״ה..
  • אז, אני בכללית , דר' שפי עובד עם הכללית ?
    אנחנו מהדרום תכלס , מקווה למצוא מישהו בדרום , עוד לא פניתי בקופה לבדוק איפה יש אורולוגים כאן.... הפרופסור שלנו בסורוקה הוא מדהים לדעתי , אחרי שלושה בדיקות זרע לפי בקשתו הוא גם שלח את הבעל לבדיקת דופלר אשכים שאמרו לנו שרואים בה הרבה יותר טוב מאולטרסאונד ויצא שהכל בסדר
    וקראתי שעושים את הניתוחון הזה גם הבעיה לא מוגדרת כוורקוצל, שבשיטה הזאת פשוט צורבים וורידים מסויימים כדי שהאשך לא יגיע לטמפרטורות גבוהות (משהו כזה- מקווה שאני מתבטאת נכון )

המשך חג נעים לכולן
  • זוהר אני בדיעה שלך שצריך לפתור את הבעיה להריונות הבאים. תעדכני פרטי עלויות אחרי התור עם ד״ר שפי. ותבקשי המלצות כי הוא משווק את עצמו מעולה בכל פורום אפשרי וכל תוכנית טלויזיה אבל השאלה אם יש הוכחות לאנשים מרוצים מהניתוחון שלו הפרטי שהבנתי שלא ממומן בכלל על ידי קופ״ח ולטענתו זה יחודי לו רק הוא מבצע בארץ.
    הפריה אחת זה מעודד... התנועתיות היתה על כמה?
    אני גם בבירורים על ניתוחון.  
  • התכוונתי לכמה ריכוז זרע? כמה מליונים יש?  
  • אין בעיה אני יברר את כל הפרטים ויעדכן אתכן אחרי התור..

כמו שאני יודעת הוא ממש לא היחידי שעושה את זה בארץ.. יש עוד מלא כמוהו וגם טובים.. ביררתי הרבה אחרי שראיתי את התוכנית..
    וריקוןצל זה ניתוח שממומן ע"י קופת חולים .. כמו שהבנתי הוא לא עולה כסף.. אבל אני ישאל אותו שנגיע אליו..
    בעלי בקופ"ח מכבי, ודר' שפי מקבל דרך מכבי ודרך מאוחדת.. וכמובן שגם בפרטי..

לגבי ספירת הזרע וכו'.. אני חושבת לא בטוחה שהיה בסביבות ה80 מיליון , התנועתיות הייתה גם טובה, כל הפרמטרים היו טובים למעט מורפולוגיה (שהיא מאוד מאוד חשובה )
  • אוקיי תודה זוהר... מחכה לעדכון.
    קראתי בפורום של ד״ר שפי שיש לו סוג מיוחד של ניתוח שרשם שהניתוח הספציפי והחדשני הזה לא ממומן על ידי קופות החולים.
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה