ת**** לגיל 7 חודשים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רוצה להתחיל לתת לה לטעום אוכל שאנחנו אוכלים זה בסדר?
    ואם כן אז מה איך אני מרסקת כמו את הפירות והמרק?
    אם אני מכינה קציצות וספגטי איך לתת לטעום מזה בכלל???

6 תגובות
עמוד 1
  • למשל את המרק הטחון את כבר יכולה לרסק חזק ולא לטחון ..... להתחיל ככה ... ולהוסיף אורז ולמעוך גם אותו עם מזלג ואז גם להוסיף קציצה ולרסק גם אותה ...

ספגטי אולי עדיף להתחיל מפסטה מאמי ... או פסטה קטנה כלשהי ....

• מה שמיכל כתבה לך...
    אני לא הייתי נותנת ספגטי, אבל קציצות אפשר לרסק, אורז ושאר קיטניות.
    ארוחת ערב, את יכולה להכין חביתה עם ירק (פיטרוזיליה או כוזברה) ולתת לה לאכול, פשטידות.
    רק לא לתת דבש, ומוצרי חלב.

אני מועכת לו כל דבר ביד ומכניסה לו לפה. הוא אוכל יופי

• מותר כבר ביצה???
    ואיך אפשר למעוך חביתה?

• כן, מותר ביצה

• זה מצוין! זה מה שצריך! להביא להם מהשולחן!
    בהתחלה את יכולה לטחון לה הכל שתכיר את הטעמים במרקם שהיא מכירה ויודעת לאכול.

אחכ את יכולה להתחיל למעוך במזלג (מה שלא נמעך ממשיכים לטחון. מה שנמעך מועכים נגיד בפירות-
    תפוח טוחנים ובננה מועכים במזלג) ולראות איך היא מסתדרת עם המרקם, אם היא משתלטת עליו בפה. אם כן, אז אחלה, ממשיכים עם מרקמים מעוכים.

בכל מקרה, פסטה לא טוחנים. יש למטרנה פסטה מאמי בצורה עיגולים קטנטנים כאלה...נראה כמו מיני קוסקוס מחורר, אז אפשר לנסות את זה.
    אני טחנתי פשוט פעם פסטה, ואז הבנתי שזה היה מעשה שטות כי זה הרי קמח ומים
    אז זה מחזיר את זה לעיסת דבק חחחח.

דוגמא למאכלים שהם לא במרקם גרבר אבל הם עדיין רכים ומתאימים לשלב המעבר בין טחון למוצק מוצק:
    את יכולה לבשל לה דייסות קוואקר\שיבולת שועל ולהאכיל בכפית, זה יהיה גבשושי כזה ולא מרקם חלק .
    לשים חתיכות לחם בקערית מים חמים\מרק(לא טחון)\ חלב שאוב\תמל
    שיתנפח ויהפוף לג'יפה קצת, ולתת לה בכפית את החתיכות. (אני יודעת שזה נשמע מגעיל חחח אבל זה משביע)
  • בנות תודה רבה על העצות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה