סקר שינה לקטנטנים עד גיל חצי שנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היי
    מעניין אותי איך זה אצלכן

כמה פעמים הילד נרדם במהלך היום?
    כמה זמן כל שנצ נמשך,?
    האם הילד נרדם בקלות או שקשה להרדימו?
    באיזו שעה אתן משכיבות את הילד לישון בלילה?
    האם הוא מתעורר בלילה?
    האם הילד זז ומקטר תוך כדי שינה בלילה?

תודה
    הלן
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
7 תגובות
עמוד 1
  • ישן בערך 3 פעמים. בין 20 דקות לשעה וחצי..
    ישן אצלי על הידיים

נטשה
  • אני אנסה לענות ממה שאני זוכרת..
    כשליעד היה בסביבות גיל חצי שנה הוא היה נרדם בערך פעמיים ביום.
    כל שינה הייתה נמשכת בערך שעה-שעה וחצי. היו גם ימים שלא ישן בכלל או שדפק שינה אחת ממש ארוכה של 3 שעות ודילג על השנייה.
    מהיום הראשון שהוא נולד הוא הולך לישון ב 8 ותודה לאללל שהקפדתי על זה כל כך ולא הקשבתי לאף אחד כי היום ליעד לא מסוגל למשוך (כל עוד הוא בריא ולא חולה) אפילו רבע שעה מעבר לשעת השינה שלו! אפילו כשהולכים לארוחות חג/שישי אני שומעת את כל התינוקות והילדים צורחים מעייפות ורק ליעדי שלי נרדם בול בשעה שלו - בלי עין הרע
  • אני לא ממש זוכרת אבל כמה עקרונות:
    הם צריכים לישון כמות מסוימת של שעות ביום,הפריסה לא חשובה (בגיל 3 חודש אנחנו ישנו אולי 3 תנומות כל אחת שעתיים שלוש...לא בטוחה. אבל נגיד יש כאלה שיכולים לעשות אפילו 5 תנומות וכל תנומה תיהיה איזה חצי שעה, אם במצטבר זה כמות שעות ספציפית, תכף אביא לינק, אז זה כאילו בסדר)

http://www.similac.co.il/heb/baby-and-you/baby-care/sleep

לפי הלינק הזה, אפילו עכשיו (גיל שנתיים) אנחנו באמת ישנים שנץ שנמשך שעתיים וחצי בול.

לא חייבים לשון בידיוק כמו שרשום שם כן?
  • אז ככה
  • ישנה בין פעמיים לשלוש במהלך היום כל שינה בין 20 דקות ל 40 דקות
    עד לא מזמן היה קשה להרדים אותה אבל עם הזמן זה משתפר
    בלילה זה תלוי במצב רוח

• תודה בננות, אני שואלת כי איתן שלי לא ישן את כמות השעות שרושמים באינטרנט אבל בטיפת חלב אמרו שזה בסדר. ביום הוא ישן 2-3 תנומות בין 20-40 דקות ולפעצים מתעורר עיף ובכייני אבל לא ממשיך לישון, אני לא מחשיבה את ההרדמות בהנקה ובטיפת חלב אמרו לי שזה נחשב אז זה כנראה משלים את מה שהוא צריך.
    בכל מקרה פשוט נראה לי חריג שנוא ישן תנומות קצרות כאלה
    מה שגם לרוב קשה להרדימו בצהריים.
    בלילה הוא נרדם בין 8.30-9 וזז מלא ולפעמים מקטר כמובן מלא פוקי, זה פשוט לא עובר לו מסכן
    ב 4-5 בבוקר זה הדיא של הקיטורים והתזוזות והפוקים ולפעמים הוא מתעורר מהכאב בטן
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • ישן 4 פעמים ביום, בין 20 דק' ל- 40 ד'
    ברוך השם נרדם בלי בעיות...
    שעת ההשכבה השתנתה מספר פעמים מ 23:00 עד הבוקר או בין 20:00 ל- 21:30 עד הבוקר. מגיל 4.5 חודשים בערך היה זז הרבה, היינו שמים אותו במיטה בתנוחה מסויימת והוא היה משנה 70 תנוחות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה