היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
כבר איזה כמה ימים טובים עדן עושה קונצים בהאכלה: באמצע היניקה פתאום מתחילה להתכווצ׳ץ ולעשות פרצופים, עוזבת את הציצי ומתחילה לבכות
6 תגובות
עמוד 1
גם ניקול עושה את זה. כשתינוקות אוכלים הם מפעילים שרירים טבעתיים, יחד איתם פועלים שרירים שאחראים על קקי. בגלל זה הרבה פעמים הם עושים קקי תוך כדי אוכל. סביר להניח שכואב לה הבטן תוך כדי יניקה בגלל הקוליקים. תלטפי אותה ותמשיכי בהנקה.
אני שמעתי שכשהאמא מחליפה משהו בת**** שלה, זה משפיע על טעם החלב. יכול להיות שזה נובע ממשהו שאכלת?
יש כמה אפשריות. 1.היא מעדיפה בקבוק וזו סוג של שביתת ההנפקה .2. אולי את אמורה לקבל מחזור וזה לפעמים מפריע לתינוק בטעם.3. אולי זה באמת כמו שאמרו שיש לה כאבי בטן. מה עם הלשון שלה? את עושה עם זה משהו? יכול להיות גם שבגלל שיש לה לשון קשורה לא נוצר מספיק חלב והיא לא רוצה להתאמץ לכן עושה פרצוף.
מאיה.
לי אישית נשמע לגמרי כמו כאבי בטן.. את נותנת לה משהו נגד מאמי?
אני לא שומעת שהבטן שלה עושה בלגן... לא בטוח שאכלתי משהו שונה או מיוחד... יש לי גרייפווטר שלא נראה לי משפיע, יש גם סימיקול שעוד לא נתתי כי היא לא מראה שום סימנים לכאבי בטן... בקיצור - אין לי מושג ירוק...
גם ליאם עושה לי את זה אני אוטומטית מבינה שכואבת לה הבטן זה נשמע נטו כמו קוליק, לא תמיד את אמורה לשמוע את הבטן שלה מתהפכת כל ארוחה ליאם עושה את זה