היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הנה דוגמא קלאסית: - למה את שואבת עכשיו? - כי לוחץ לי וצריך לשחרר... וחוץ מזה שיהיה תמיד במקרר למקרה הצורך, אתה עצמך ביקשת... - אבל למה עכשיו? - כי זה לפני לילה, עדן רק אכלה ונשאר... - אבל אם עדן תתעורר ותרצה לאכול? - תמיד יש חלב בציצי. לא יספיק - ניתן את מה ששאבתי. - אז למה את שואבת??? - כי לוחץ לי! יש הרבה חלב! מציק לי! - אבל זה עושה רעש! יעיר אותה! - אז מה אתה מציע??? לצאת החוצה? - לא, אבל...אני לא מבין למה את שואבת....
וככה כל פעם
13 תגובות
עמוד 1
לאאאאאאאא הוא מבסוט כשאני שואבת כי ככה הוא יתן לה מהבקבוק
לבעלי היתה רק תלונה אחת בנושא הציצי..... "זה הציצי שלי, ננתי לה/לו אותו בהשאלה".
להתערב בשאיבות והנקות???? עד כאן!
בעלי ממש לא מתערב לי הוא יודע ורואה כמה כואב לשאוב חלב, ובתאכלס מטרנה זה לא סוף העולם. אז מהיום אנחנו עשינו חיים קלים
מיוחד
אם כואב ולא שואבים זה נסתם= זה דלקת= זה זיהום=זה אנטיביוטיקה= זה מסוכן. זהו בי
בעלך מתחיל לעצבן אותי
מיה - אל תתעצבני בבקשה
מיוש, חשבתי הרבה והבנתי ש:
לא צריך לשתף אותו בכל דבררר!!!!
אני קוראת את ההודעות שלך ומנסה להבין מה מפריע לו בזה שאת שואבת...
היי איילושי, הוא ישמח לדחוף תמ"ל - הכי קל, הכי משמין (ולא מזין בשיט) וזהו. מה, סתן נלחמתי איתו שיתן לי להניק בשקט? עזבי, הוא סתם חופר כי אני יותר מדי זורמת עם החרדות שלו וזה מעצבן אותי רצח
ממש לא מתערב! רק מזכיר לי כל פעם שאני אכתוב תאריך על הבקבוק, כדי שידע איזה בקבוק לתת לה בלילה. חסר לו אם היה מתערב לי! היום אפילו שאל אם להביא לי מים כי לדעתו אני מאבדת הרבה נוזלים חחחחח