היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
- מתי נולד לכן הילד/ה הבא/ה? - הכוונה אחרי הראשון/נה? - ספונטני או מתוכנן? - איך הגדול/ה קיבל/ה את זה?
••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
10 תגובות
עמוד 1
ליאם נולד כשאוריה חגגה 11 חודש בדיוק. היה מתוכנן אומנם נולד שלושה חודשים לפני הזמן.
הנסיכה שבדרך לא מתוכננת אבל איך אומרים הכי מיוחדת ילדים זה ברכה
3.5 שנים והייתי משתגעת אם היה הפרש יותר קטן...
והכל מתוכנן
נטלי!!! הגעת לתשיעי!!! קלולולו 5555
יאללה לסחוב עוד שבועיים ואז קישתא!
ולעניינו
גיא נולד שנועה הייתה בת שנה ו5 מתוכנן
ההיריון הנוכחי הפתעה בהתחלה היה שוק אבל עכשיו אני מחכה בקוצר רוח
אה ונועה קיבלה אותו מדהים הכל בגישה
אמילי נולדה כשאורי היה בן שנתיים ושלושה חודשים. הריון מתוכנן. קיבל אותה נפלא. עירבתי אותו בהכל. "בוא תעזור לי לרחוץ אותה/ להניק אותה / להלביש אותה......"
הפרש שנה ו10 מתוכנן בהתחלה רז קיבלה קשה, עכשיו לאט לאט היא כבר מתרגלת שהתשומת לב לא רק שלה.. אני מסבירה לה ומשתפת אותה בהכל.
הראשון ברור שמתוכנן השני- בהפתעה- אבל הוא עוד לא יצא
חברותתתת אני עוד מחכה לראשון :-) נטלי בהחלט צודקת ילדים זה שמחה !!! רק בריאות אושר :-)