סכרת אצל גבר ופוריות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר
    אני מנסה להיכנס להיריון 8 חודשים.. לפני חצי שנה בבדיקות דם שבעלי עשה גילו אצלו סכרת מאוד גבוהה 300.
    הוא קיבל כדורים והיה עושה בדיקות בבית והסוכר קצת ירד לו אבל הוא ממשיך לקחת כדורים בוקר/ערב ויש לו גם כולסטרול והרופאה שלו אמרה לו שהוא חייב לקחת כדורים, אבל הוא לא לוקח..
    אני מאוד מפחדת שזה פוגע לו בזרע ובקושי כניסה להיריון.
    האם זה משפיע על הזרע?

ועוד שאלה?
    אמרו לי שצריך לקחת ויטמין c וויטמין e גם אני וגם בעלי.. האם זה יכול לשפר את הסיכוי כניסה להיריון?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    חלק מהתרופות לטיפול בסכרת יכולות לגרום לירידה באיכות הזרע.
    על מנת לברר האם אכן ישנה בעיה מומלץ להפנות את בעלך לבדיקת זרע.
    לויטמינים מסוג A C E ישנה חשיבות לתפקוד התקין של תאי הזרע, ניתן בהחלט לקחת תוספי ת**** המכילים ויטמינים מסוג זה.

בהצלחה!

ד״ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה