אצבעות והרבה פלוס עידכון קטן עם שאלה - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בננות תחזיקו אצבעות והרבה היום נוגהלה שלנו מתחילה טיפולי כימותפיה הלוואי שילך קל הלוואי שתנצח מהר את הסרטן שהתגלה לה דניאלה כל הזמן שואלת ומדברת שחברה שלה חולה מאוד והיא נראה לי לקחה קצת קשה את זה בתוך כך חטפה לי התקף סטירדור חזק עם הקאות בחג וחום היום כבר נרגע בלי חום מאתמול בבוקר אז שלחתי לגן דבר שני יום ראשון שקלו אותה במוקד עדין לא עבר חודש מפעם אחרונה שנשקלה ומתברר שבועיים הראשונים של השנה ירדה קילו שלם. הרופאה במוקד טוענת שזה לא תקין וחייבים להתייעץ עם רופאת הילדים נכון שהיא לא רזה אבל פתאום העצמות בולטות לה כולל הצלעות חייבים לעשות בדיקות? היא הפסיקה לאכול
אורטלי לחברה של דניאלה גילו גידול בכיליה ולא שפיר כלומר סרטן :-( לצערי היום מתחילה את המלחמה לנצחון על המחלה ונטע דווקא מיכל הקטנה כמה שאנחנו מתות עליה היא ממש לא דוגמא לעינייני אוכל
לגבי דניאלה והאוכל . אם היא לא אוכלת בכוונה (מרעיבה את עצמה) זה מצריך טיפול . זה לא נורמאלי בטח לא בגיל הזה . זה מעיד על הפרעות אכילה .
לגבי החברה החולה
שיהיה בהצלחה לחברה נגה..
"וזכני לגדל בנים ובני בנים, חכמים ונבונים, אוהבי ה', יראי אלוקים. אנשי אמת זרע קודש, בה' דבקים.. ומאירים את העולם בתורה ומעשים טובים, ובכל מלאכת עבודת הבורא..."
נראה לי שלא הבנת אותי נכון - זאת בדיוק היתה הטענה שלי - גיבורי ה"תרבות" של דניאלה הם רזים ויפים וחיים בבועה של חיוכים, מוזיקה, קניונים והרבה כיף. זה מציג תמונת חיים מעוותת. כשאני הייתי קטנה כל הדבר הזה רק התחיל (יעל בר זוהר, מישהו?) וגרם לי להרגיש קטנה, מכוערת ועלובה.
בשורות טובות לחברה שלה....
שלהבת, אם האמא צריכה עזרה - אני אשמח אם תפני אותה אלינו [email protected]
img] פייס: ortal_hori
אני נוטה להסכים עם נטע..
תודה אורטלי על המידע אינני יודעת איזה סוג רק שזה בכיליה והיום. מתחילה טיפולי כימו כמו כן אני. יודעת שעומדים לכרות את הכיליה הייתי תולה את הרופאה. שטענה שמדובר בגזים שבאו עם הילדה אליה שהיא מקופלת מהבטן במקום לבדוק או תיכף לשלוח לבדיקות מקיפות שלחה ילדה הביתה אז אני מקווה שזה הסוג שמבריאים מהר ולגבי דניאלה, גם בבית לא אוכלת. עושה בעיות כבר הרמתי ידיים מלריב איתה אתן דוגמא של אתמול. מה אכלה ביס קטן טוסט בבוקר (ביקשה טוסט הכנתי הייתי תיקווה שתאכל כי הבטיחה שתגמור עד הסוף אז זהו שלא) צהריים כפית פירה מהצלחת וכפית סלט כרוב אדום ערב שתי חתיכות מלפפון פרוסת עגבניה וחצי פרוסה גבינה מעושנת בין לבין לא אכלה שטויות וחטיפים זה נראה כמות תקינה לבת ארבע? ומאז שהיתה תינוקת לא היתה אכלנית
אורטלי היום אנחנו אצל רופאת הילדים שלה ליעוץ דבר שני דניאלה חא מתה על שוקו פעם ב.... שותה רבע כוס קטנה את השוקו שכתבת עליו בכלל לא אהבה ולא התחברה אליו חטיפים מלוחים או מתוקים אוהבת מוגבל ומצומצם מאוד עוגות ולחמים בכלל לא אוהבת ביצים שעד לא מזמן היתה אוכלת לא רוצה פתאום. בשר יורדת מהפה ולא מוכנה להריח כן אוהבת ואהבה את מה שנתנו בויצו את הסויה שלהם. על זה חיה לי שלוש שנים (הורדתי את התינוקיה שהיתה עם מטרנה וטחון)