משרד התמ"ת - שנתונים מי יודעת.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני צריכה עזרה.
    איפה אני יכולה לבדוק מאיזה שנתון עד איזה שנתון מגיע לי דרגה (במידה ובאמת מגיעה ) .....?

14 תגובות
עמוד 1
  • לפי הסרגל שלך אני רואה שיש לך ילד בן 1 וחודשיים אז מגיע לך דרגה תלוי בשעות העבודה שלך ותלוי במשכורות שלך ושל בעלך.
    לפי החוק שלהם זה צריך להיות 24 שעות שבועיות לפחות ומעלה אז מגיע דרגה אבל שוב תלוי בשכר.

• רחל - אני דווקא שואלת על הבת הגדולה שלי היא בת 5 . היא נמצאת בצהרון של משרד התמת. היא בגן חובה. והאחראית על הצהרון אמרה לי שלילדי גן חובה לא מגיע סיבסוד של המדינה.
    במשרד התמת אמרו לי שמגיע לנו!
  • זה אני לא יודעת

• טוטילה זה בדיוק האתר שנכנסתי אליו אבל שם אני לא מוצאת שום מידע...

• את נכנסת ל״צהרון״ ואז למבחני תמיכה תשעג
  • אין לי "צהרון".. איפה את רואה מותק?
  • בצד איפה שכחול אחד לפני הסוף
  • בקישור הזה תפתחי את השלישי מלמעלה ״מבחני תמיכה תשעג״
  • בטח שהבת שלך זכאית ....מבחינת הגיל כמובן
    א. מי שנולד לאחר יום ו' כסלו התשס"ד ועד ליום ל בכסלותש"ע (1.12.2003 עד 17.12.2009 (כולל)), ביישובים הנמצאים באשכול 4 .על פי הדירוג החברתי כלכלי של הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה
    ב. מי שנולד בתאריך א' בטבת התשס"ז ועד ליום ל' בכסלו תש"ע (22.12.2006 עד 17.12.2009 (כולל)), ביישובים הנמצאים באשכולות 5-7 על פי הדירוג החברתי כלכלי של הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה;
    וכן ילדים שנולדו לאחר יום כ"ט בחשוון תשס"ו ועד ליום א' בטבת תשס"ז (1.12.2005 ועד ליום 22.12.2006) אשר המכון להתפתחות הילד קבע כי הם מעוכבי התפתחות והומצא אישור מתאים לכך .
    [center]
  • רינתי ושרוני - תודה רבה !!

• לא נראה לי קשור תבדקי בתמת *2969

לפי מה שידוע לי כל הצהרוניםך שעובדים דרך המתנסים נכנסו צחצ חסותם של התמת

המסנג'ר שלי: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה