היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות,יש מישהי שהשתמשה בפראמין נגד בחילות והקאות או עדיין משתמשת?האם זה עוזר ?ומתי כדאי להתחיל לשתות אותו במהלך היום ?
15 תגובות
עמוד 1
לי לא היה בלל בחילות לכן גם לא השתמשתי אני יודעת שזה עוזר אבל בגדול על כל אחת זה מגיב אחרת
מיכלושית מה שלומך??? יש שיפור???
לא מאמי זה רק מחמיר לצערי :/ אם רק היתי יודעת שהכל בסדר שם בפנים אולי היתי רגועה יותר ..את יודעת הכל חדש ואת שומעת מפה ומשם ולא יודעת מה לחשוב ! מחכה עוד שבועיים לאולטרסאונד חיצוני לראות דופק ..בנתיים בחילות והקאות וטעם חמוץ נוראי בפה כל יום כל היום ! העיקר שהכל יהיה בסדר זה יותר חשוב אפשר לסבול הכל ..
תרגישי טוב מתוקה
אני לקחתי משבוע 8 בערך אבל לא להרבה זמן בסביבות שבוע 10-11 כבר עברו לי התופעות והן באות פעם ב..כמו עכשיו למשל אבל אכלתי אגס וזה עבר תראי לי היו רק בחילות פשוט זה הדבר ששנוא עליי אז הרופאים אומרים לקחת 3 כדורים ביום אני לקחתי אחד איך שהייתי קמה ואז יכולתי לאכול ארוחת בוקר בלי זה הייתי אוכלת בוקר רק בסביבות 12אם ממש יש לך בחילות והקאות אז תקחי 3 ביום זה לא מסוכן בהריון
למה אולטרסאונד חיצוני בשביל דופק? סליחה אבל אני קצת לא מעודכנת מה קורה איתך?איזה שבוע את ?
אני לקחתי כמה פעמים את הכדור, אומנם לא בהריון אבל הבנות פה אמרו לך שמותר בהריון גם. לי הוא ממש עוזר כשיש לי בחילה אבל גם מאוד מרדים אותי. תרגישי טוב!
מרדים זה לא מילה אני הייתי לוקחת תכדור ארוחת בוקר ודופקת שינה עד שבעלי חוזר מהעבודה..ככה שאם את עובדת לא כדאי לקחת
מיכלוש אני מצטערת לשמוע!!! אבל שמעתי כבר על הריונות תקינים לחלוטין ועם תחושות כאלה...מקוה שישתפר בקרוב
תודה על התגובות בנות ,ומעיין אני בשבוע 8 ומחכה לשבוע 10 לעשות חיצוני כדיי לא לעשות ווגינלי ..
מעיין זה כדור אדום כזה קטן 10 מ״ג נכון ?
מה שיש לי זה 10מ"ג אבל לבן
שלי לבן למה ויגנאלי נשמה?אני משבוע 4 וחצי עד שבוע 12 עשיתי ויגנאלי וזה היה בסדר :/
אז למה שלי אדום ? :/ מעניין ..אולי יש אחר שמותאם להריון ?אמא שלי קנתה ולא אמרה לרוקח שאני בהריון או משהו פשוט בקשה פרמין
אני חושבת שפארמין זה מיועד להריון:/ בכל מקרה זאת לא בבעיה תתקשרי לאחיות של הקופה שלך הן יעזרו לך בטוח!