בנות בתחילת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי שאלה אליכן: לפי מחזור אחרון אני מתחילה מחר שבוע 7, אבל היום היתי אצל רופא כדי לעשות u.s. והוא אמר לי שיש דופק ועובר מתאים ל 5+5. אמר לבוא שוב בעוד חודש. אז באיזה שבוע אני???
8 תגובות
עמוד 1
  • לפי מה שהרופא אמר לך :)
    גם לי זה קרה שהייתי בתחילת ההריון. הייתי שבוע 7 לפי המחזור ולפי הרופא 6
    כי לפי המחזור האחרון זה בשביל הרופאים..... יותר נכון זה אף פעם לא מדוייק......

• יכול להיות שהיה לך ביוץ מאוחר.
    תבואי לרופא בעוד שבועיים והוא יגיד לך לפי גודל העובר מה השבוע שלך.
    ככל הנראה את בשבוע 5+5 (כלומר מסיימת את השבוע השישי).
  • זה נשאר 7 עד שהרופא מחליט לתקן לך במסמכים הרפואיים, אבל בשביל זה צריך ליהיות הפרש של שבועיים ולא שבוע.
    בינתיים זה חסר משמעות הייתי אומרת. בעוד חודש תבואי ותראו אם צריך "לתקן" תאריך וסת אחרונה או לא.
  • תודה בנות! אבל הוא אמר לי לבוא רק בעוד חודש:(((((((((((

• ואו דופק בשבוע 5+5 ??אצלי היה רק ב 7

• מיצי איך זה אצלך מחושב?

• כן זה הריון הפתעה, אז גם דופק ב 5+5 זה עוד הפתעה
  • בטח הפתעה אניי בשבוע 6 ומשו נראה לי הלכתי לבדוק דופק והרופא הזהיר אותי מראש שלא יהיה ולא היה באמת..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה