תינוק נושך בהנקה והנקה בהריון שבוע 7 ?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ברוך ה' הנסיך שלנו בן שמונה חודשים יונק צמחו לו שתיי שיניים ולפני כמה ימים הוא התחיל לנשוך אותי ממש חזק באמצע היניקה ! מה עושים ??? הוא ממש מכאיב לי ובשעה טובה אני בהריון שני בשבוע 7 והחזה שלי ממש רגיש זה עוד יותר כואב . מה אתן אומרות על הנקה בהריון ? שמעתי את דעת חמותי ועוד כמה סבתות כל אחת עם מיתוס אחר . תודה מראש למי שתענה לי ! שנה טובה ומתוקה

ברווזה :)
5 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב על ההריון השני בשעה טובה וכל הכבוד על הזריזות

• מזל טוב על ההריון...
    הנקה מכווצת את הרחם.....

• התכווצויות ברחם כתוצאה מגירוי בפטמות בדרך כלל אינן מסכנות את העובר ואינן מגדילות את הסיכוי להפלה. צריך לזכור שאוקסיטוצין, ההורמון הגורם להתכווצויות ברחם, מופרש אצל נשים גם בעת אורגזמה, ובכל זאת לא ממליצים לרוב הנשים להימנע מיחסי מין בזמן ההריון. בנייר העמדה של האקדמיה האמריקאית לרפואת משפחה משנת 2002 נכתב בפירוש: "הנקה במהלך הריון אינה תופעה יוצאת דופן. אם ההריון תקין והאם בריאה, המשך ההנקה במהלך ההריון נתון להחלטת האם."

http://www.lllisrael.org.il/98302/%D7%94%D7%A0%D7%A7%D7%94-%D7%91%D7%94%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%9F

• לגבי נשיכות.
    מוציאים את הציצי ברגע שהוא נושך ואומרים בתון תקיף "לא/אסור...."
    כמה פעמים והוא יקלוט.

אני יודעת שטעם החלב משתנה בהריון, הבת שלי הפסיקה לינוק ואח"כ גיליתי שהיתי בהריון וככל הנראה בגלל זה היא לא רצתה לינוק.
    אני יודעת שאפשר להמשיך להניק בהריון. שאלה של נוחות
    אבל אם את מרגישה בזמן ההנקה או מיד אחריה כיווצים ברחם היתי מתיעצת עם רופא.
  • אני עם ליבי......

אם את מרגישה כיווצים אז באמת תתיעצי
    בדיוק אותו מקרה כמו לחברה שלי
    ילד בן 8 חודשים, אמנם היא בהריון כמה שבועות יותר ממך נראה לי....

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה