בנות יש לי שאלה על הנקה-קצת טיפשית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וסליחה על הבורות חח
    אבל כשהתינוק יונק זה מגרה את האמא?כי בדרך כלל הגירוי הוא בפטמות
    גם בעלי אמר לי את זה ולא התייחסתי אבל עכשיו סתם השאלה עברה לי בראש..

21 תגובות
עמוד 1

• יש בנות שמקבלות אורגזמה בלידה אז הכל יכול להיות ...

תראי בדכ הכל כולכך כואב שאני לא בטוחה שאפשר להתגרות מבחינה מינית ...
    אולי שזה כבר בשגרה וכבר הפטמות לא כואבות אז זה יכול לקרות למישהי
    לי זה לא קרה ...

• אורגזמה בלידה?איך?חח נשמע מצחיק
    ולא חשבתי שזה כואב:/ מה כבר כואב בזה?כאילו מה צריך לסבול בשביל שהתינוק ינוק מהאמא?עכשיו הבנתי למה אמרו לי אחרי הלידה תחילטי אם תניקי או לא

• ואם שואבים זה גם כואב?

• מעין כן יש בנות ... פעם קראתי על זה כתבה .. תחפשי באינטרנט .
    ולא .. לא כואב ..הכל בראש! תבואי בגישה חיובית והחלטה של להניק והכל יהיה בסדר ....
    יכול להיות קצת קשה בהתחלה אבל עם נחישןת וסבלנןת הכל יסתדר

• שאיבה זה לא כזה נעים ואפילו עלול לכאוב...
    ההנקה בהתחלה כן כואבת - תארי לך שכל הזמן מושכים לך בפטמה... היא לא רגילה ליחס כזה! אז בהתחלה זה קצת לא נעים עד שהגוף מתרגל ואז זה זורם בכיף
  • אז ככה - כן יש בנות שמקבלות אורגזמה בלידה (משום מה נראה לי שלי זה לא יקרה חחחחחח).
    לגבי הנקה - בימים הראשונים יכול קצת לכאוב. אבל ברגע שמתרגלים זה כיף.
    לגבי הגירויי - זה לא בדיוק מגרה, את נמצאת בשלב אחר לחלוטין, כאן את אמא שמניקה ולא אשה סקסית.
    ההורמונים שמשתחררים בזמן הנקה שונים מאלו שמשתחררים בזמן גירוי מיני.
    אני בכל מקרה מאד נהניתי מההנקה ולא במובן המיני.
  • אני לא חושבת שזה מגרה משהי זה פשוט אושר גדול- אצלי לפחות

• תראי גיורוי פטמות גורם להפרשת הורמון שמכווץ את הרחם - ובכלל, יניקה...
    לכן יש נשים שע"מ לזרז את הלידה, מעסות פטמות, ולחברה שלי זה ממש עשה לה צירים..
    בגדול - נראה לי שיש נשים שיכולות להתגרות מזה.........
  • כנראה שאצל כל אחת זה שונה תלוי באיזה גישה היא מקבלת את זה
    ועל מה היא חושבת בזמן ההנקה

• אני הייתי מאוד רחוקה מהאורגזמה בלידה
    איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
  • אז אני מבינה שעדיף להניק ולנסות לשכוח מהכאב ולהתרגל לאט לאט
    איזה יופי אני מכינה את עצמי לפני ש

• בטח שעדיף להניק...

• לי לא כאב להניק גם לא בהתחלה.
    בהנקה בהתחלה יש כאבים, אבל מהרחם. כי כשיונקים הוא חוזר לגודל שלו
    ובשבוע הראשון זה מרגיש כמו ציר.
    אבל זה לטובה שהוא חוזר לגודל המקורי. אז זה כאב טוב.
  • אני אמנם הנקתי כולה 3 ימים אבל גאה בכל יום שעשיתי את זה.. זו הייתה משימה מטורפת בשבילי אחרי הקיסרי!
    כאבי תופתתתת.. האמת שזה חלק גדול מהסיבה שהפסקתי..(חוץ מזה שלקחתי גם סטרואידים ולא יכלתי להמשיך..חח)
    הרגשתי כל שלוק שהוא לקח בצלקת הניתוח..
  • האוצ' נשמע כואב

• את מזכירה לי אותי בהריון הראשון, גם לי עברו כאלו מחשבות. אבל כשהנקתי הבנתי שזה שונה ולא מגרה בכלל. כאבו לי הפטמות וגם עכשיו בילד הנוכחי כואב לי..כי המשחה הזו זבל פשוט של מדלה כי היא לא עזרה לי בילד הראשון וגם עכשיו.
  • מגרה?! קצת חולני הייתי אומרת...
    אפילו לא מתקרב לזה
  • הנקה לא אמורה לכאוב, אם התינוק תופס נכון את הפטמה זה בכלל לא כואב, אני הנקתי שתי תינוקות ומניקה עכשיו את השלישי ואף פעם לא כאב לי, מההתחלה למדתי טוב טוב את הנושא, קראתי ספרים וכו' ואם לא תפסו טוב הייתי מוציאה אותם ומחברת אותם בחזרה!

רותי
  • אדוה חולני חולני אבל ככה זה נשמע הרי בפטמות יש רגש זה כבר לא קשור לתינוק שלך סליחה שאני אומרת את זה ואני כלכך פתוחה אבל אצלי זה המקום הכי רגיש בגוף

• בימים הראשונים זה קצת כואב אחר כך זה נעים
    א-ב-ל כאשר אני צריכה להניק ולא מניקה אז יש לי מין דיגדוג כזה בפטמות שמסמן לי שהגיע הזמן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה