מאוכזבת מביוצית): - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אמרתי לעצמי.. ננסה אחרי ההצעות שלכם..(:
    אבל ניסיתי וזה פשוט דפוק!! לא היתי בביוץ בכלל?? או שהיה לי ממש מוקדם?? לא יודעת!! אבל אני ממש מבואסת! אין משו יותר בוודאי?
17 תגובות
עמוד 1
  • ממתי התחלת לבדוק וזמנים?
  • תמיד יש את האפשרות שבייצת מוקדם, בייצת מאוחר או לא בייצת בכלל..

100 אחוז זה רק מעקב זקיקים

בהצלחה!!
  • המחזור התחיל ב28.8 ונגמר ב1.9. עכשיו, התחלתי לבדוק ב13.9 והפסקתי לבדוק היום ב19.9.. סתם ביזבזתי כסף ): תעזרו לי!!
  • מעקב זקוקים זה רק עם רופא?
    מה? יתכן שיש חודש ללא ביוץ?
  • מה אורך המחזור שלך? לפי מה שרשמת את עכשיו ביום ה- 22 של המחזור וייתכן שיש לך ביוץ מאוחר.
    יש גם לפעמים חודשים ללא ביוץ וזה נורמלי, ויש בנות שהערכה לא מראה להן ביוץ גם כשהן מבייצות... ככה שזה לא ממש מדויק.
    מעקב זקיקים את יכולה לבקש רק מרופא נשים וזו הבדיקה הכי מדויקת.
    זה שלא זיהית ביוץ עם הערכה לא אומר בהכרח שלא בייצת, שיהיה בהצלחה!
  • קודם כל את התחלת לספור ביום ה 16 למה?מתחילים לבדוק ביום ה 11 ליתר ביטחון..ותמשכי לבדוק אני אומרת אולי יש לך ביוץ מוקדם ואם לא אז כנראה שבייצת בזמן שלא בדקת..זה לא עושה לך אפילו פס חלש??
    אבל מה זה משנה נשמה גם עם בדיקות ביוץ תמשיכי לקיים יחסים יום כן יום לא עד שיתפס

• הוא ממש לא מסודר.. הכי הרבה היה לי 36 והכי קצת 28..
  • אז אי אפשר לסמוך על מחזור כזה צריך להתחיל לבדוק מהיום ה 11 ואם את אומרת שהוא גם 36 יום אז יש מצב טוב שעוד לא בייצת..

• אצלי בכל מקרה הוא זיהה ביוץ

• התחלת לבדוק מאוחר מידי, תתחילי ביום ה 10 ואילך
    בהצלחה!
  • היי מתוקה, קודם כל חבל על העצבים, תקיימו יחסים כרגיל כי הבדיקה לא תמיד אמינה, אצלי חודש שעבר היה ביוץ רק ביום ה 19 ( ולי יש מחזור סדיר של 28 ימים ) כך שאולי אפילו עוד לא בייצת. דבר שני האם עשית בדיקות פרופיל הורמונלי? בגלל שהמחזור לא סדיר נראה לי שכדאי. ודבר אחרון כמו שאמרו כבר הבנות מעקב זקיקים זו השיטה הכי וודאית, בקשי מהרופא :) מלא בהצלחה
  • אגב אצל רוב הנשים הביוץ ביום ה 14 לערך אז אם תחליטי לנסות חודש הבא תתחילי ביום ה 11
  • מוזר דווקא אצלי היא תמיד מזהה, תעקבי אחר הוראות (לא לשתות לפני בדיקה לפחות שעתיים ) ,לא לבדוק בשתן של בוקר. בהצלחה.
  • כן היא ממש על הפנים לא הצלחתי לזהות איתה ביוץ למרות שכבר היה
  • הכי פשוט זה לא לסמוך על הבדיקות ביוץ האלו!!!!!!!!!!

דוגמא אצלי מזהה ביוץ לפחות 3 ימים ברצף זה מזהה לי ביוץ אבל תכלס אין לי ביוץ ביכלל אני לא מביייצת באופן טיבעי רק עם כדורים .. אז אל תסמכי על הערכות האלו הכי אמין והכי בטוח זה מעקב זקיקים בסך הכול בדיקת דם פשוטה שאת ההפניה לזה הרופא נשים שלך צריך לתת לך אצלי בזכות המעקב זקיקים גילו שאני בכלל לא מבייצת באופן טבעי ...
  • רגע, אז אני באה לרופא ומבקשת מעקב זקיקים?
    אני לא צריכה לחכות?
  • איילת חן, אני לא יודעת כמה זמן אתם מנסים, אני זוכרת שכתבת שלא הרבה.. לעניות דעתי, לפני שאתם נכנסים לכל הבדיקות והמעקבים, אולי כדאי לכם לנסות לעשות בדיקות ביוץ ביתיות משלב יותר מוקדם ועד שלב יותר מאוחר, לעשות בדיקות פשוטות כמו פרופיל הורמונלי... קחו בחשבון שהבדיקות האלה דורשות זמן, כוחות נפש, וכמובן, כמו כל התהליך הזה, ים סבלנות...
    יקרה, המון הצלחה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה