היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
1. מתי הפסיק לכן הדימום שאחרי הלידה? אני כמעט חודש אחרי הלידה וזה לא מפסיק..זה נראה כאילו עוד מעט אבל לא מפסיק. 2. לבנות שהניקו או מניקות : בילד הקודם השתמשתי במשחה לפטמות של מדלה ,חוץ מזה שהיא דביקה אז היא גם לא עוזרת בכלום ואני הנקתי שנה וכל התקופה כאב לי ואפילו אחרי שהפסקתי להניק המון זמן לקח עד שהחלים לי. עכשיו בילד השני קניתי גם כי לא היה משהו אחר בחנות ורציתי משחה שלא צריך לשטוף כשמניקים ושוב אותו דבר..הפטמות כואבות לי ואני לא רוצה לעבור סבל כמו בילד הקודם. אז יש פה מישהי שיכולה להמליץ לי על משחה שבאמת עוזרת ושלא צריך לשטוף אותו לפני ההנקה?
13 תגובות
עמוד 1
כן ... לנסניו הסגולה. מעולה. יקרה אבל טובה ולא צריך לשטוף. אני כן שטפתי ....
ולי הפסיק אחרי שבועיים מהלידה
המשחה שלי עלתה 63 במוצצים. כמה עולה הלנסינו הסגולה ?
אני חושבת 70. משהו כזה . לקחתי את הגדול .
הדימום הפסיק לי רק אחרי חודש ובלידה הראשונה אחרי שבוע...
לגבי המשחה אין לי מושג
לי הפסיק אחרי חודש וחצי והשתמשתי בסגולה שהיא מעולה
1. נצח! לא זוכרת... המון זמן..... חחחח 2. אין לי מה להמליץ, אבל בינתיים שאת מחפשת, וגם אחרי שתמצאי תמרחי גם חלב אם שם כל פעם.
דימום המשיך בערך שלושה שבועות משחה לפטמות לא השתמשתי יותר מדי כי לא הייתי צריכה אבל כן מרחתי כזה את החלב וזה עזר סבבה
דימום נגמר אחרי חודש יש לי משחה לנסיניו הסגולה. היא ממש מעולה! לא צריך לשטוף אותה. ממליצה מאוד!
הפסקת דימום אחרי חודש בערך. משחה - לנסינו וגם שימי חלב אם על הפטמות - לי זה הכי עזר!
הדבר היחיד שעזר לפטמות המסכנות שלי היה שמן שקדים (כן כן זה של הפרינאום!!!) הייתי מורחת אחרי כל הנקה ועד ההנקה הבאה הכל היה נספג. בכל זאת הייתי שוטפת קלות לפני כל הנקה. האמיני לי, זה עוזר פלאים!!!!!
והדימומים נפסקו אחרי כחודש. אל תדאגי, הרחם מנקה את עצמו...