שלום! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,
    אני אורלי, אפשר לומר שאני חדשה פה. עד לרגע זה הייתי שותפה סמויה בפורום, בעיקר דפדפתי והתעניינתי בכל הנאמר כאן. כיף להתוודע לכל התמיכה שיש כאן והאוזן הקשבת. מקווה גם אני למצוא מקום ביניכן... :)
    קצת עלי- בת 28, נישאתי לפני כ7 חודשים לבן זוגי ב-7 השנים האחרונות. שנינו הגענו למסקנה שהגיע הזמן לחשוב על משפחה משלנו והתחלנו לעבוד על זה לפני כ- 8 חודשים. בינתיים- כלום. אפילו לא רמז.
    למען האמת, למרות שעיינתי בעמודים קודמים בקשב רב רוב המושגים נשמעים לי כסינית שוטפת. מרגישה כאילו יש לי חור בהשכלה... אנחנו כרגע בשלב הלספור ימים מהיום הראשון של המחזור ולתכנן בהתאם לימי הביוץ המשוערים. המחזור שלי די סדיר כך שלא דאגתי יותר מידי... ופתאום נדמה לי שקצת נרדמתי בשמירה, אולי אני אמורה להתחיל לדאוג? אני קוראת פה ושם באינטרנט אך זה בעיקר מבלבל אותי יותר. אצל רופא נשים כבר הייתי והוא אמר לי להמתין עוד 4 חודשים...
    יש איזה בדיקות מיוחדות שאני אמורה לקחת בחשבון מלבד סקר גנטי?
    בינתיים אני ביום ה-14 למחזור, מקווה שאולי החודש הזה, לכבוד השנה החדשה הזו, הספירה תימשך מבלי שאצטרך להפסיק ולהתחיל מחדש... ומאחלת זאת גם לכל הנשים הנפלאות שהכרתי כאן בין השורות. בהצלחה ותודה.
7 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה מתוקה הלוואי והחודש הזה יהיה אחרון לנסיונות ולא תצטרכי להמתין 4 חודשים לרופא פוריות

• ברוכה הבאה , הלוואי ותהיה לך מתנה נפלאה לשנה החדשה..

הייתי מציעה לך ללכת לרופא נשים לעשות פרופיל הורמונלי, בדיקת זרע לבעלך..
    וכמובן לבדוק ביוץ עם ערכות..
    ככה תיהי בראש שקט ותידעי שאת בדרך הנכונה ועושה הכל כמו שצריך..

בהצלחה!!
  • הייי מאמי
    דבר ראשון ברוכה הבאה לשהות קצרה ונעימה
  • היי אורלי ברוכה הבאה למשפחה :-) בחרת כינוי אלוף!!! מהשתרצי לדעת על איזה מושג שתרצי רק תשאלייי מעבר לכך מאחלת לך שהספירה שלך תיגמר בעוד 40 שבועותתת
  • היי, ברוכה הבאה

הייתי ממליצה לך לנסות לכסות את רוב החודש יום כן, יום לא (מהיום ה-10 למחזור ואם את שומרת נידה אז אחרי) כי לא תמיד זה עוזר לספור ימים, ולפעמים גם בנות עם מחזור סדיר מבייצות בימים שונים ולאו דווקא 14 יום לפני הוסת הבאה.

שיהיה לך בהצלחה ותבשרי לנו על הריון בקרוב
  • היי מתוקה ברוכה הבאה!!! אכן המידע באינטאנט רב ולפעמים מפחיד... אז אולי אל תקראי יותר מידי... אני כן חושבת שכדאי לעשות בדיקות פרופיל הורמונלי - זו בדיקת דם שבודקת את סדירות ההורמונים אצלך וממנה אפשר להסיק דברים על הביוץ וכדו, ובדיקת זרע לבעלך לבדוק את הכמות והאיכות וכו...ואולי שווה לך לבדוק ביוץ עם ערכה, לי יש מחזור כל 28 ימים אבל ביוץ ביום ה 19..בכל מקרה שיהיה לך מלא בהצלחה, דווחי לנו
  • היי אורלי ברוכה הבאה. שתי מילים: ערכת ביוץ.
    תראי, אני יודעת שיש בנות שזה לא עובד להן, אבל לי זה עובד כמו שעון.
    וזה כל כך מקל שלא צריך לנחש מתי הביוץ מגיע. ורק כשמתחילים לעבוד על הרחבת המשפחה מגלים שכל חודש יש חלון אבסורדי של 12 - 24 שעות להפרייה של ביצית! ולא רק זה, כל חודש סיכוי של עד 20% בלבד להפריה (גם בחלון האמור).
    כשכל חודש, הסיכוי עולה.
    בקיצור, להביא ילד זה יותר כמו נוסחה מתמטית מאשר איזה משהו ספונטני כמו בסרטים ההוליוודים.

המלצה שלי: אל תנחשי. אם את ביום ה-14 זה מצוין. קני ערכה עוד היום ותבדקי.
    קחי בחשבון שגם אם התשובה חיובית, זה אומר שיש עלייה בהורמון הביוץ אבל הביוץ מגיע רק 24-48 שעות אח"כ, מה שאומר שגם בימים הבאים את ובעלך, שיחיה, צריכים לעבוד.

בהצלחה!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה