היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אבל...... היא התחילה לנשוך לי ת׳פיטמה בזמן ההנקה!!!! לא אפרט עד כמה שזה כואב
6 תגובות
עמוד 1
אפשר להוציא את הציצי מיד (אצבע לפה שלה בשביל להרוס את הואקום) ולהגיד לא! תכעסי, ותגידי לא! או תגידי איה!!!!!!
ואפשר לצבוט אותה בחזרה איפשהו בלי להוציא ציצי. והיא כבר תעשה 1+1
אני הייתי מוציאה את הפיטמה ואומרת "איה, כואב" ו"אסור לנשוך" והיא קלטה מאוד מהר!
וואי וואי וואי לא רוצה לדמיין
כמו שאומרים קודמותי. להוציא את הציצי, ולהגיד "לא/אסור" בתון תקיף. הם מבינים את זה מאד מהר.
תאמת...שאני שוקלת להפסיק להניק ;(
גם כי ההנקה הפכה לפחד.. שזה הכי מבאס כולי דרוכה ומוכנה לכאב הזה אוףףף
ונראה לי שגם מספיק לא ?! עוד מעט 8 חודשים
אך מיבשים את החלב? להוריד לה תהנקה במכה?
כדי שהיא תפסיק לנשוך צריך לעשות בדיוק מה שתיארו מעליי הם מבינים מאוד מהר אם את רוצה להפסיק להניק עדיף לעשות את זה בהדרגה ולהוריד הנקה אחת בכל פעם, כל כמה ימים אם תפסיקי בבת אחת זה עלול לגרום לגודש עצבני וכואב בשדיים עדיף לתת לקטנה ולגוף זמן הסתגלות ולגרום לגוף להבין לבד שצריך להפחית כמויות עד להפסקה מוחלטת... ויתקנו אותי מנוסות יותר אבל נדמה לי שבמקום הארוחות החסרות שנהגת להניק עדיין רצוי לתת בקבוק עד כמה שידוע לי, לא?