איך שאחותי אומרת - מה הקשר בין מחט לתחת? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז יש לי שתי שאלות , שני הרהורי ליבי , שלא קשורים אחד לשני בגרוש..
    אשמח לשמע מה אתן חושבות :

1. גלקסי S2 או אייפון 4? בעלי דוחף לגלקסי 2 כי זה מה שירשו לו להכניס לעבודה
    ועדיף שיהיה לשנינו אותו מכשיר עם אותן אפליקציות וכו ...
    יחד עם זה הבנתי שכל אפליקציה של אייפון צריך להוריד מארגז החול שלהם .. זה מסובך ? מצד אחד כל ילד בן 16 מסוגל לזה , מצד שני אני לא מאלו שחופרים בשטויות האלו ..אני מחפשת חיים קלים - לחבר למחשב וזהו ...
    ממה אתן מרוצות??

2. שאלת השאלות: רציתי הריון,לחץ גיל. אבל לא הבנתי עד כמה לא הייתי מוכנה עדיין נפשית. אני מרגישה תנועות ומייחלת לילד בריא ,אומרת תודה לאלוהים שקיבלתי מה שאחרות סובלות עבורו. ובכל זאת , מפחיד אותי פתאום ..
    אני מדמיינת שאני יולדת , שמים אותו עלי .. ואני בשוק. בדיוק כמו שירין נולד. הייתי בהלם. וצר לי על אוריאן שלא מיצינו את הכיף איתה, והיא תדחק הצידה . וצר לי על ירין ..כי שניהם יקבלו פחות ..ואני הכי חוששת שלא אקשר לילד החדש בגלל שאני לא באמת באמת מעכלת שיהיה לי עוד תינוק צורח , ולא באמת באמת מוכנה לוותר על הזמן עם ירין ואוריאן ...
    אז מה השאלה?? לא יודעת .. איך יוצאים מזה? האם זה באמת כזה קשה ? נראה לכן שאוהב אותו ? (את החדש )
22 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב מאמי
  • תודה
  • לשאלתך הראשונה - ברור שגלקסי S2. אייפון דורש מלא מחברים ותוכנות ו ITUNES כדי שתוכלי לחבר אותו למחשב - מציק.

לגבי השאלה השניה - אני ניסיתי להכנס להריון עם איתמר לא מעט זמן ומאוד מאוד רציתי את ההריון הזה בעיקר בשביל יונתן, שלא יגדל לבד.
    ופתאום, בחודש שמיני, פתאום נלחצתי - למה אני עושה את זה ליונתן שקיבל את כל התשומת לב עד עכשיו.
    בקיצור, ברור לך שזה דבר טוב ליונתן כמו שהתינוק הזה יהיה דבר טוב לאוריאן וירין בעתיד.
    בע"ה הכל יהיה בסדר. בטוח תאהבי אותו!!! חששות זה טבעי.
  • כזכור לך גם איתן הוא ילד במתנה. אף אחד לא הזמין הריון ופתאום הוא הגיע
  • נתחיל מהסוף - את חופרת יותר מדי
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • טוב לי יש אייפון וגם לבעלי והאמת האמת מי שכל היום האייפון אצלו זה אביאל הוא מוריד משחקים יודע לעשות הכל באייפון מה שאמא שלו לא יודעת.
    לגבי ילד שלישי מה אני יגיד לך אצלי הכל היה מתוכנן אבל גם עם מאיה לא היתה מתכוננת היא בשבילה מתנה מיוחדת ילד שלי זה ילד שחבל על הזמן למרות שכולם זה ילדים מיוחדים אבל ילד שלי יותר נוח יותר קל אצלי בכל אופן.
    וזה רק הרגשה את תקבלי אותו/אותה בידיים מלאות ושמחות תאמיני לי זה מתנה.

• קודם כל "הקשר בין מחט לתחת " הוא משפט ששגור בפי
  • אני ממש ממש מקווה שזה אכן יזרום לי ואתאהב אוטומטית ...
    בע"ה אלד בסוף דצמבר , וכל יום כשאני לוקחת את הילדים לגן ,
    אני תוהה איך זה ללכת עם אחד במנשא, אחד בעגלה, ואחד ברגל .. בגשם ..עם מעילים ..
    ואם אוריאן חוזרת מהגן בצהריים (אני לא מדברת על ירין כי הוא בוגר ומבין),
    והיא קוטרית ועייפה ורוצה לישון / לאכול , והתינוק רוצה לינוק...
    או שבאמצע הנקה או בקבוק, היא פתאום בוכה / נופלת/ מתעוררת ..
    מה עושיםםםםםםםם?
    ומה עושים אם את אוריאן לוקחים מהגן עד 1 , את ירין ב2 , וכל זה כשהתינוק נגיד ישן? וחורף.. או שהוא בוכה לי ואני מאחרת לגן?
  • הקשר בין מחט לתחת הוא שבשניהם יש חור !!!!!!!!

• פנינה, תמיד את יכולה להשאיר את הילדים בגן עד 4 (אולי רק את אוריאן) וככה להיות פחות בלחץ.
    יהיה בסדר. מקסימום, קצת רעש ובכי.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • לגבי הטלפון אנחנו עם אייפון ומאוד מרוצים....
    לגבי ההריון אני חושבת שזה הרגשה נורמלית אפילו בילד ראשון... הפחד הזה תמיד קיים.. זה שינוי נוסף בחיים ולא קשור לאיזה ילד מספר זה...
    אני אומנם לבנתיים עם ילד אחד אבל אני כבר חושבת ב"ה איך זה אפשרי לאהוב באותה מידה בלי לפגוע באהבה למאור... וכנראה שזה מה שמיוחד אצלנו הלב שלנו מתרחב ואנחנו בייחוד הנשים מצליחות לג'נגל ביחד הכל....
  • לגבי המכשיר הסלולרי- לי יש אייפון ואני מאוד מרוצה ממנו.
    לאבא שלי יש גלקסי 3 וזה מכשיר קטלני! חבל"ז! אין לי מושג לגבי גלקסי 2..
    בכל מקרה, אני ממליצה על אייפון.
    אין לי אפליקציות, הוא משמש אותי רק לשיחות והודעות, וזה מספיק לי

• לי יש אייפון. לא מכירה גלקסי...
    די מרוצה מהאייפון
    אבל אם יש לבעלך גלקסי, עדיף לך גם לדעתי...

לגבי הילד שבדרך...
    זה כל הכיף בעובדה מוגמרת - פשוט צריך להתמודד איתה!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• עוד כמה חודשים יגיע לארץ i-phone 5 ממש עכשיו יצא באמריקה!
  • גאלקסי 2 ברוררררררר
    יאלה כבר התגעגעתי
    ונראה לך שהם ירגישו משהוא שונה !! רק הלב שלך יתרחב יותר ויותר
    ואוריאני תמיד תיהיה הנסיכה שלך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

והטלפון כבר מוכן
  • א. בקשר למחט והתחת -
    גלקסי - טלפון מעולה להכל פרט לשיחות טלפון
  • לאחותי יש גלקסי 2 והיא ממש ממש מרוצה (ענבר - שאלתי אותה והיא אמרה שהיא שומעת מעולה, אז אולי הבעיה בטלפון שלך ספציפית?)

אני בטוחה שכשהתינוק יגיע, תגלי מאגרי אהבה חדשים, כל ילד נולד עם שק אהבה משלו
  • (מראש אומרת שלא קראתי את שאר התגובות כי אין לי זמן אז אם אני חוזרת על מה שכבר נאמר תביני...)
    יש לי שלושה ילדים ב"ה,הגדולה בת חמש וחצי,הכי קטן בן חצי שנה.
    גם היו לי קצת חששות לפני למרות שמאוד מאוד רציתי(יש שלוש שנים בין האמצעית לקטן,אני רציתי הרבה קודם),אבל מילד לילד האהבה גודלת ומתגברת.
    אי אפשר להסביר את זה.אני מרגישה שעם הקטן יש משהו אפילו עוצמתי יותר,אולי כי הבנות כבר גדולות אז אני יודעת לייקר את ה"תינוקיות" שלו ולא לשים דגש על הקושי שבזה,ואולי כי אני יודעת מה 'יוצא' מהקטנצ'יק הזה אח"כ:)
  • הי מאמי!!!
    לגבי הפלאפון- לאחותי יש גלקסי 2 והיא ממש מרוצה וממליצה, הבעיה היחידה שיש לה היא שהסוללה שלו נגמרת מהר אבל זה תלוי באפליקציות שהיא מורידה, ובאופן שימוש ככה שזאת לא בעיה

לגבי השאלה השניה

• תודה לכולן כולן כולן על המילים המעודדות!
  • נראה לך שחרפת לי ככה לפחות דיברתי איתך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה