עדכונשיין.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביקרתי ביקרתי בסורוקה לפגישה שנקבעה עם העובדת הסוציאלית המקסימה ששם..... וידעתי , ידעתי שב- 29 לחודש (בעוד 9 ימים) אני צריכה לחזור לביקור כדי לקחת מרשמים. אצל המזכירה שאלתי (התחננתי ) אם אפשר לקחת באותה הזדמנות את המרשמים (כי אני כבר אחרי המחזור, צריכה להתחיל פרוטוקול ארוך ביום ה-21) והיא הייתה.... כזאת.... מקסימה! ביקשה את ההתחייבות שהייתי צריכה להביא ב-29 , התקשרתי לקופ"ח שלי שפיקססו את ההתחייבות והכניסה אותי לרופאה הראשונה שהתפנתה וזאת הייתה חביבה ביותר!
    לאחר הפגישה אצל הרופאה, המזכירה מגישה לי טופס עם מספרי התחייבויות לשלב א' ושלב ב' ומקיפה בעיגול את שלב ב' , במבט תוהה אני שואלת "מה בנוגע לשלב א'?" והמקסימה משיבה "הרגע סיימנו אותו" יאאפי ... שלב א' היה מסתבר לקיחת מרשמים
    כך יצא ש.... תפסתי שתי ציפורים במכה
    ויוצא ש... עד כה , אני מרוצה מ"שוק סורוקה"
    בנות שלי - קבלו חיבוק וחיוך חזרתי הביתה עם החיוך הזה -

תודה על הקריאה.
11 תגובות
עמוד 1
  • שמחה לשמוע שיצאת עם חיוך...
    אמן והפעם הבאה שתצאי עם חיוך תצאי גם עם בטן מלאה ...
  • תודה יערית מותק

• איזה כייף שדברים מיתקדמים ומיסתדרים

בהצלחה
  • תודה קרין בהצלחה ואצבעות למי שצריכה!!
  • ההודעה שלך הצחיקה אותי עם כל הסמייליים...
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• בהצלחה מתוקה

תמשיכי עם הגישה החיובית!!! בשורות טובות
  • תודה מתוקות שלי הלוואי לבשורות טובות לכולנו
    אז אתן מתחברות לכאן בסופ"שים ?

תשמרו על קשר
  • איזה כיף כשהכל מסתדר ואת לא מזבזבת זמן יקר!!!
  • כן... היה לי מזל שהביא לי חיוך , הלוואי ומד האופטימיות ימשיך ככה...
    תודה שושי מותק

• שיהיה לך בהצלחה!!
  • טנקס אוקסי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה