די כבר :-( שמישהו יעזור... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות... ובכן.. אני חדשה פה ומתוסכלת נורא.
    אני ובעלי מנסים להכנס להריון מזה שנה. המחזור האחרון שלי היה ב26.08 והרופא המליץ לי להתחיל טיפול באיקוקלמין ופרוגינובה.
    בכל אופן התחלתי וסיימתי את הטיפול ולפי תחושה הביץ שלי התרחש ב05.09 בכל אופן עד אתמול היו לי סימנים של פיפי בלי סוף ונדודי שינה עצבניים. כל הלילה מסתובבת במיטה ולא נרדמת.
    .אתמול חזרתי הביתה עצבנית אכלתי ארוחת ערב ומיד נתקפתי בחילה ושלשול. כשסה עבר נרדמתי בשמונה וחצי בערב כמו תינוק.
    אני כבר לא יודעת מה סימן.ומה לא. אני לא יודעת מה עוד אני יכולה לעשות.
    אני כל כך מיואשת שאין לתאר.
    היום אין לי מלא פיפי כמו אתמול אבל יש לי.מאין סוג של לחץ על האגן. באמצע הלילה התעוררתי לפיפיוהיה לי לחץ על האגן בצד שמאל שחלף תוך דקה. מין כואב לא כואב כזה...
    היום יש לי תור למומחה הוא רוצה לדבר על הזרעות. אבל קודם צריך לוודא שלא נקלטתי ואני אפילו לא יודעת מתי אני צריכה לקבל כי המחזורים שלי יצאו מדעתם.
    האחרון היה ב26.08
    לפני היה 13.07לפניו היה 23.06
    בקיצור אני אובדת עצות...
7 תגובות
עמוד 1
  • לאה שיהיה בהצלחה! זה בראש ובראשונה מה שאני רוצה לאחל
    גם אם לא אוכל לעשות לך סדר בדברים
    כשאת מול מומחה הוא רק שואל אותך את תאריך המחזור האחרון , הוא כבר יודע מה לחשב בראש - אני יכולה להמליץ שעד שיתחילו עם הזרעות ובמידה שההזרעות לא על בסיס טבעי אלה עם זריקות הורמונים, תקני ערכת ביוץ או בדיקה עם מדחום השחר וכל זה רק כדי להרגיע את עצמך בנושא של הביוץ. תדעי שמעכשיו (מהתחלת הפרוטוקול) לא תצטרכי לחשב כלום, את מגיעה למעקב זקיקים ובדיקות דם כך שהאחיות והרופא הם אלה שעוקבים אחרי מתי הביוץ מתרחש וכו
    מחזיקה אצבעות
    תעדכני - בהצלחה!
  • היי,

קודם כל שיהיה המון בהצלחה
    לגבי סימנים הכי טוב לא לחפש אותם כי לצערנו כולנו נתקלנו בסימנים שחשבנו שהם מראים משהו והם הראו משהו אחר (לטוב ולרע).
    תלכי היום לרופא תגידי לו מתי היה המחזור האחרון והוא כבר יעשה את החישוב.
    הוא בטח יגיד לך אם להתחיל בטיפול של הזרעות אז רק עם הגעתו של המחזור.
    במקרה הטוב המחזור לא יגיע ותגלי הפתעה במקרה הרע הוא יגיע ותתחילי הזרעות שנשמע מפחיד ונורא אבל הוא לא כזה קודם כל כל המחשבה על חישובים וכו' כבר לא יהיו ....
    על כל שאלה תרגישי חופשי לשאול
  • חכי שבועיים,
    לא תקבלי,
    תעשי בדיקת דם ותבדקי הריון...

שיהיה המון בהצלחה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• קודם כל שיהיה בהצלחה...

אין סימנים!!! התופעות מוכרות גם לפני ווסת וגם בהיריון כך שלא ניתן לדעת.

תמתיני עוד שבועיים לפחות ובמידה והמחזור מאחר תעשי בדיקה.

אם את לא זוכרת תאריכי ווסת אני מציעה לך לרשום. זה מאוד חשוב לטיפולים ובכלל בכדי לדעת אם יש איחור.

מאחלת לך בשורות טובות ובהצלחה
  • כתבתי לך תגובה בהודעה השניה שלך...
  • לא כל כך הבנתי אם עשית מעקב זקיקים במקביל לטיפול, אם לא אני ממליצה לך לבקש מהרופא (מאחלת לך שלא תצטרכי כי תגלי הריון עוד החודש), ככה את יודעת אם בייצת ומתי הביוץ כדי שתוכלי לתזמן יותר טוב את היחסים, ותראי שהטיפול באמת עוזר.
    בהצלחה!
  • אין טעם לחפש סימנים זה רק מלחיץ תמתיני לבדיקת דם - תהייה סבלנית
    בטיפול האחרון שלי חיפשתי כל מיני סימנים לצערי נכשל והאכזה כלכך גדולה
    ואני קרה לטיםול הבא וחוששת מכישלון נוסף
    אנו צריכות הרבה מאוד סבלנות
    שתהייה שמנה טובה עם בשורות טובות

ron
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה