איכות הזרע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי ילד בן שנתיים (הריון ספונטני), ובחצי שנה האחרונה אני מנסה להיקלט.
    יש לי שתי שאלות בבקשה:
    1) בעלי מתאמן באופן קבוע 5 פעמים בשבוע ושותה אבקת חלבון - האם זה יכול לפגוע באיכות הזרע?

2) האם עלי לפנות לקבלת עזרה בנשוא? מה עלי לעשות על מנת להגביר את סיכויי לקלוט הריון בע"ה?

תודה,
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב,
    אם בעלך אינו צורך סטרואידים לבניית שריר לא צריכה להיות פגיעה באיכות הזרע.
    אין צורך בשלב זה לפנות לקבלת עזרה. אני מציעה להמשיך לנסות להרות למשך 6 חודשים נוספים ולהשתדל להקפיד על קיום יחסים סביב מועד הביוץ שלך. חשוב לשים לב שאינך מפספסת את מועד הביוץ במידה ואת שומרת נידה.
    במידה ולא תהרי לאחר שנה של נסיונות מומלץ לפנות לרופא נשים לצורך בירור נוסף שכולל בדיקות דם, צילום רחם ובדיקת זרע לבעלך.

בהצלחה!

ד" ר מוריה קירשנר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה