משתפת.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז השבוע אני אמורה לבייץ, אך כמו כך אני יודעת בליבי שיחודשו הלחצים סביב הקיום יחסים והמחשבות כן הצליח לא הצליח..ולבסוף ההמתנה כל יום לא לראות את הווסת צצה ואז הייאוש שהנה היא הגיע ועוד חודש בפתח...
    ואין לי כח לזה....
    כל הזמן אני פוגשת נשים בהריון שמקיפת אותי,וגם זה מתסכל מאוד בא לי לקחת את הבטן שלהן ולהדביק לי או להתקרב ממש שידביקו אותי בהורמונים...

אתמול בכיתי לבעלי שאני יודעת שזה החודש כבר לא יצליח,והוא מסכן ניסה ממש לעודד אותי...
    כל זאת והיום התקשר הרופא נשים ואמר לי שהפאפ שעשיתי לא תקינה ושאני צריכה לעשות קולפוסקופיה(הוא אמר לא להילחץ וזה בדר"כ יוצא תקין) קבעתי תור ליום שני בבוקר.....מה עכשיו אני צריכה לחשוש גם מזה שמשהו לא תקין לעזאזל...
7 תגובות
עמוד 1
  • ממייייי.... אל ייאוש...בטח שלא כבר עכשיו..תשאירי את זה לימי ההמתנה חחח ססתתאאאםםםם. תהיי חיובית, זה יגיע לכולנו וגם אלייך. אני מנסה לשלוח אנרגיות טובות לנשים בהריון כדי לייצר קארמה טובה :) ובקשר לפאפ תהיי רגועה, גם לי זה היה ואפילו מצאו משהו (פפילומה) שזה כמו יבלת קטנה, הורידו אותה ובפאפ הבא הכל היה בסדר:) אני לא זוכרת כמה זמן אתם מנסים?
  • תודה ג'סי,
    כבר עודדת אותי :)
    אנחנו מנסים כבר 6 חודשים מתוכם 5 פעמים בייצתי :) האמת שמאז החתונה לפני שנה וחודשיים אני בלי גלולות וכל אמצעי מניעה אחר,פשוט לא עקבתי בהתחלה מתי הביוץ...
    עשינו בדיקת זרע ובדיקה ואגינלית רגילה והיה תקין..
    אני כעת מתחילה דיקור סיני...וזהו
    אגב אנחנו תמיד מנסות יחד :))
  • איזה קטעים שיוצא לנו יחד.... את עשית בדיקות פרופיל הורמונלי? אני גם הפסקתי את הגלולות אחרי החתונה אבל עשינו משגל נסוג, לא משנה שיש מלא בנות שהרו ככה חחחח. אני מאד ממליצה על דיקור ( מן הסתם) איפה את הולכת לעשות?
  • אני לא עשיתי בדיקת דם לפרופיל הורמונלי..זה הדבר הבא שאני רוצה לעשות
    יש לי תור לרופא נשים שבוע הבא ואבקש ממנו...אני עושה דיקור דרך הכללית..יש להם מישהו שממוחה בפוריות,והבנתי שהוא טוב...
    ואגב ממש הרגעת אותי שגם לך היה וזה עבר והכל תקין :)
  • את בקבוצה שלנו בפייסבוק?
  • היי תותי,
    אני יודעת ש 6 חודשים נראים כמו נצח כשכל חודש מחכים שזה יקרה ומתאכזבים מחדש, אבל זה לא הרבה בכלל ונורמלי לגמרי, ככה שאין שום סיבה להתייאש. אני אישית חושבת שאם חושבים חיובי ומאמינים שמשהו יקרה זה מעלה את הסיכויים, ומה שבטוח שלחץ ורגשות שליליים לא משפרים את המצב.
    תשתדלי להירגע ומאחלת לך שתצליחי החודש
  • תותי מתוקה

הכול יהיה בסדר .. אני יודעת שהרצון הוא עז להיות כאן ועכשיו בהריון !! ואין סבלנות לשום דבר!!
    אבל אין לנו ברירה מאמי אנחנו חייבות להישאר חיוביות ...
    יש רגעי שבירה לכולנו.. אבל עדיין חייבים להישאר אופטימים !

אני מאחלת לי ולך ולכול הבנות המדהימות להיכנס להריון במהרה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה