בצקות חמורות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר הדר,

אני בהריון ראשון, שבוע 37+6 (הריון IVF)
    בשבוע וחצי האחרון יש לי החמרה רצינית בבצקות ברגליים,
    הבצקות מתחילות מהאצבעות ועד המפשעות, הרגליים ממש קשות כמו אבן, אני לא יכולה לקפל את האצבעות ברגליים, הרגליים לכל האורך כואבות מאוד והעור מרגיש כאילו עוד שניה עומד להיקרע מרוב שהוא מתוח.
    אני לא יכולה לעמוד על הרגליים, לא ללכת, כל היום אני בשכיבה עם הרגליים למעלה אך אין שיפור בכלל!!
    אני במעקב במרכז בריאות האישה ומבחינת לחץ דם וחלבון בשתן הכל תקין ואין סימנים לרעלת הריון חס וחלילה.
    האחיות שראו אותי היום הזדעזעו ואמרו שבחיים לא נתקלו בכזאת רמה של בצקות ואמרו משהו שאולי זה קשור לבעיה בכלי דם אבל הרופא לא אמר על זה כלום...

רציתי לדעת,
    האם יש בירור נוסף שאני צריכה לעשות חוץ ממעקב לחץ דם וכו'?
    האם יש משהו שניתן לעשות על מנת להקל על הכאב?
    האם ניתן לתת זירוז בגלל בצקות?
    אני עם צירים לא סדירים, פתיחה 1 ומחיקה 80% ויש גם ריבוי מי שפיר AFI-300 (נעשה בירור לריבוי מי שפיר- העמסת סוכר 100, סקירה מכוונת, יעוץ גנטי, אקו לב עובר- כל הבדיקות יצאו תקינות)

אשמח לשמוע את חוות דעתך...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לעיתים זה יכול להיות קשור קרישי דם ברגליים, אבל אז זה ברוב רובם של חד צדדי ולא דו צדדי.
    אם המצב עד כדי כך קשה וגרוע אפשר להקל עלייך על ידי זרוז הלידה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה