היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות צריכה עזרה בנוסח מכתב פיטורין לצורך גידול ילדה ???!!! האם אני צריכה להודיע מראש? אני בדיוק סיימתי את חופשת הלידה לפני שבועיים וכבר הודעתי שאני לא חוזרת בעל פה תעזרו לי בבקשה ....
מרטה
3 תגובות
עמוד 1
תני לי את המייל שלך אני אעזור לך
••• לחיות בידיעה שמישהו זקוק לך - זה האושר הכי גדול בעולם....•••
א מתכוונת למכתב התפטרות... יש באינטרנט אינסוף דוגמאות. חשוב להדגיש שזה בגללך ולא פיטורין
[email protected]זה המייל שלי אני אשמח מכתב היתפטרות לאחר חופשת לידה בישביל טיפול בילדה כי עבדתי קודם שעות ערב 14:00 עד 20:30 ועכשוו זה לא מתאים לי בגלל הילדה הבנתי שאני צריכה להיזהר במכתב והסיבה שאקבל אבטלה זה מסובך וואיי תודה בנות