היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי לכולן, אז קודם כל תודה על קבלת הפנים החמה ועל העצות- שוחחתי עם בן זוגי והוא יבקש הפנייה לספירת זרע, בהתאם להמלצתכן. בנוסף, אני מעוניינת להתחיל לעקוב אחרי הביוץ שלי באמצעות בדיקות ביוץ. מכיוון שאני חדשה בתחום אבקש לעשות סקר קטן (אגב במידה ונעשה כבר סקר כזה בעבר אשמח אם תפנו אותי אלי)- מי מכן נעזרת בבדיקה כזו? באיזה חברה, סוג? עד כמה היא מעריכה שהבדיקה אכן אמינה? מה העלויות פחות או יותר? מה תדירות הבדיקות שיש לבצע במהלך החודש?
תודה :)
9 תגובות
עמוד 1
אני השתמשתי בביוצית היא הראתה לי ביוץ ביום ה 17 ה 18 ו 19 אותי אישיתי זה בילבל וחבל שנעזרתי בזה בכלל מההתרגשות של החיובי קיימתי כלל הרבה יחסים עם בעלי שביום ביוץ עצמו כבר לא היה לי כח
היי מותק, כמו שאת יודעת אני גם בודקת עם בדיקת - "ביוצית". את העלות אני לא ממש זוכרת, אני חושבת שעכשיו קניתי בדיקה עם בדיקת הריון באותו מארז וזה עלה 50...בגדול אני כבר לא משתמשת בזה כי אנחנו עושים הזרעות אז אני במעקב זקיקים מלבד החודש בגלל החגים. הבדיקה לא 100% אמינה, אבל מצד שני אני גיליתי ביוץ מאוחר, כל שיכול להיות שהייתי בכלל מפספסת את הימים אם לא הייתי יודעת, ולסמוך על סקס ספונטני זה נחמד והכל אבל עדיין יש ימים שבעלי עובד עד מאוחר, או שאני לומדת עד מאוחר ולא יוצא אז אני לא סומכת על זה. מקווה שעזרתי, תרגישי חופשי לשאול מה שבא לך...ו...בהצלחה!!
אני קניתי בסביבות ה 90 שקל ביחד עם בדיקת הריון
אני ניסיתי 3 ערכות שונות: ביוצית, הערכה של Life (של סופר פארם), ואת מדיטסט. ניסיתי במהלך מספר חודשים להשתמש בהן. ביוצית ומדיטסט היו בסדר, אני אישית אהבתי יותר את מדיטסט כי היא באה עם כוסיות חד פעמיות והיתה נוחה לי לשימוש. עם הערכה של Life אף פעם לא הצלחתי לזהות ביוץ - אולי זה צירוף מקרים ובאותם חודשים לא היה ביוץ, לא יודעת, אבל הרגשתי שאי אפשר לסמוך עליה. האחרות היו די בסדר וזיהו כמו שצריך. מה שכן הרבה פעמים הן היו חיוביות די הרבה זמן לפני הביוץ עצמו ואני חוששת שבגלל זה פספסתי אותו כמה פעמים. בסוף החלטתי שלא להשתמש בהן, אבל תנסי אולי זה יעזור לך. לגבי המחירים זה תלוי כי לפעמים עושים כל מיני מבצעים ואני תמיד מעדיפה לקנות ערכה כפולה כי המחזור לא סדיר ויצא לי לעשות הרבה בדיקות בחודש. אם אני לא טועה מדיטס עולה הרבה - משהו כמו 130... אבל קניתי בניו פארם במבצע 2 ב-70. כמה עולות האחרות אני כבר לא זוכרת. שיהיה לך בהצלחה!
אני קניתי ב90 שקל אריזה גדולה "סנסו-טסט" והיא מעולה , חשוב מאד לעקוב אחרי הוראות (לא לשתות הרבה מים שעתיים לפני בדיקה, לא להשתמש בשתן ראשון של בוקר ).שיהיה בהצלחה.
השתמשתי בביוצית ובערכה של לייף. היא יותר זולה (משמעותית) והאמת? לא מצאתי שום הבדל ביניהן. שתיהן ידעו לזהות במדויק את הביוץ. ותמיד יום לפני הביוץ אני רואה קו בהיר יותר כך שאני יודעת לחשב מראש מתי הביוץ המדויק יגיע. אני מאד ממליצה כי זה כל כך עוזר לחשב את המועדים הקריטיים לקיום יחסים. צריך לקחת בחשבון שבדיקה חיובית אומרת שהביוץ האמיתי יתרחש רק כעבור 24-48 שעות לאחר מכן!
ההנחיות לתחילת הבדיקה, לפחות במקרה שלי, היו מדויקות. לא הייתי צריכה יותר מחמש בדיקות בכל חודש (לפעמים אפילו שלוש). מה שכן, לאחר שאני מזהה בדיקה חיובית, אני מפסיקה לבדוק. לא היו עם זה בעיות והערכה עזרה לי להיכנס להריון פעמיים.
גם אני בדיעה של לעשות טבעי, אם בא לך חודש אחד לנסות סבבה, אבל אני הפסקתי איתם כבר כמעט חודשיים, סתם מכניס אותנו לאטרף (כמו שמישהי אמרה כאן... לעשות סקס כל היום ובסוף אין כח בזמן הביוץ עצמו) גם הזרע נחלש ....
תבדקי אם יש בעיה, אם לא אז לעשות בצורה טבעית יום כן יום לא, כל 3 ימים... כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
תודה על העזרה, אני אנסה נראה לי חודש אחד באמת ונראה עד כמה זה מועיל... כרגע אני מחכה למחזור כדי להתחיל ולהיעזר בערכה שכזו...
הלוואי שלא תצטרכי אותן ותמשיכי לחכות ולחכות ולחכות ולחכות עוד 9 חודשים למחזור
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]