שיוך לקופת חולים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלה לי אליכן- עד כמה זה קריטי ששני בני הזוג יהיו משוייכים לאותה קופת חולים, במהלך התהליך? אנחנו שייכים כל אחד לקופת חולים אחרת, ולא איחדנו את התיקים אחרי שהתחתנו. האם כדאי? איך זה אצלכן?
8 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו בקופות שונות וזה ממש סרט!! לדומא עשינו הזרעה והיה צריך לתאם המון דברים כי לזרע עושים השבחה במרפאה שעובדת עם שלו (וזה רחוק אחד מהשני מאודדד)עכשיו תתאמי את זה בהתאם לזמן שעושים לך את ההזרע במרפאה שלך סרטטטט ועוד מיליון דברים ללכת למרפאה שלו להוציא טופס 17 כול הזמן ולהעביר על שמך וכו.......ובסוף בכלל עשינו את ההשבחה בפרטי 300 שח כי לא עשו השבחה במרפאה שלו באותו יום

• כמו שמעייני אמרה לך זה קצת מסובך (אצלי בעלי גם בקופה אחרת ) אז גם אצלנו כשעשינו הזרעה עברנו גם סיפור של תופס 17 ועניין של השבחה נסענו עד לרחובות בשביל השבחה ולאחר חזרנו למרפאה ברמלה בשביל הזרעה. אבל כמו שאומרים שום דבר לא עומד לפני רצון.

/]
  • מה הקטע פשוט לעבור קופה?זה מאוד פשוט אני השנה עברתי 3 קופות

• אנחנו בקופות שונות, היה צריך להביא טופס 17 לבעלי אבל את ההשבחה וההזרעות עברנו אצלי בקופה, האמת לא היה מורכב בכלל
  • נכון ג'יסי השד לא נורא כל כך.
  • השאלה שלי נובעת בעיקר מהצורך לפעמים להמתין תקופת אכשרה מסויימת, למרות שאני לא בטוחה שבהקשר הזה זה רלוונטי. בכל מקרה אני אשקול את רעיון איחוד התיקים. אני בכללית ושמעתי שבכל מה שקשור לתמיכה וליווי בהריון הם ממש טובים. הוא במכבי וקצת קשה לו לעזוב את המרפאה שהוא מכיר כבר שנים. תודה לכן על העזרה, אתן מקסימות!
  • אני לא מבינה מה הבעייה לעזוב..... מתי כבר הוא פוגש את הרופא שלו....

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • איך עושים איחוד תיקים ? ומה זה נותן לטיפולי פוריות נגיד?

/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה