עצבנית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • משהו לא קשור לפורום אבל אני חייבת לדעת מה אתן חושבות..ההורים שלי בנו לי ולבעלי יחידת דיור מתחת לבית שלהם ואנחנו פה כבר 3 שנים.עכשיו אחותי הקטנה וחבר שלה משכירים דירה ואמא שלי רוצה שאני אשתתף איתם ב-1000 שקל בשכר דירה כל חודש כי לא פיניתי את הדירה עדיין.חשוב לציין שאחותי מעולם לא עזבה את הבית ותמיד הם עזרו ופינקו אותה יותר מדיי.לא הגיע הזמן שתהיה קצת עצמאית??!! לא יודעת אולי אני מגזימה אבל אתן חושבים שזה פייר? הרי היא תגור פה בסופו של דבר כשאעזוב..
6 תגובות
עמוד 1
  • זה קצת נושא רגיש, כי סהכ אתם קיבלתם מההורים שלכם עזרה ואתם גרים
    שם 3שנים, ובטח ההורים שלך רוצים לעזור גם לאחותך באותה הדרך,
    עקרונית זה נראה לי לגיטימי כי אתן שוות בעיניי ההורים שלך בענין עזרה בדיור
    השאלה איך וכמה עושים את זה?
    דיברת עם ההורים שלך?

• לי זה נראה הזוי ..
  • זה הכל בגלל אבא שלי שמרגיש כאילו אנחנו "מנצלים" אותו..אמא שלי לא חושבת ככה והכי בסדר איתנו בעולם! אבל נראהה לי לא צודק בכלל לשלם להם כל חודש 1000 שקל
  • לפני שתקראי את תגובתי היא לא נכתבה בנימה ביקורתית אלא מעלה שאלות על הסיטואציה:
    בואי נתאר סיטואציה שבה אחותך לא הייתה במשוואה, נגיד שרק אתם גרים ביחידת הדיור. במצב הזה אתם שם כבר 3 שנים מבלי לשלם שכר דירה. מה לגבי חשמל מים וארנונה? האם אתם משתתפים בסכומים האלה? מה היה קורה אילו לא אתם הייתם גרים ביחידת הדיור, הרי שההורים היו משכירים אותה ומקבלים עליה כסף. נכון שאת בתם, אבל נראה לי לחלוטין לגיטימי שיבקשו מכם סכום של 1,000 ש״ח לחודש. זה סכום מאוד הוגן כל מקום שהייתם שוכרים לבד הייתם משלמים פי שלוש או ארבע.
    את כתבת שאבא שלך חושב שאתם מנצלים אותו ואמא שלך היא לא חושבת כך והיא בסדר- לא מדובר פה בעניין של ניצול כי אתם הילדים שלהם מצד שני אני חושבת שכן צריך להשתתף בהוצאות.
    לגבי העניין שאחותך עד היום גרה בבית- נשאלת השאלה בת כמה היא ועד איזה גיל את נשארת בית? את אומרת שלא הגיע הזמן שתהיה קצת עצמאית- השאלה באיזה מובן כי הרי גם אתם סוג של״גרים בבית ההורים״ קל וחומר במצב שבו לא בניתם את היחידה מכספכם ואינכם משתתפים בעלויות( זאת אינני יודעת כי לא פירטת).
    המצב האישי שלי הוא שלאבי יש משרד שגם אני נמצאת בו ואני משלמת כל חודש על חלקי, אני זו שתעקשת לשלם אין מצב שלא

הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
  • דייי מכעיס מצד אחד שהורייך ביקשו שתשלמי לאחותך 1000 ש"ח .

מה שאני הייתי עושה זה מבקשת מהורי לעשות "חוזה " שכירות ולשלם להם 1000 ש"ח עבור השכירות ושהם יעשו עם הכסף מה שהם רוצים שית נו לאחותך או שישתמשו בו או שאולי יחסכו אותו עבורכם כדי שתוכלו לקנות דירה משלךכם .

שייהיה בהצלחה

• נראה מאוד הגן....
    ההצעה של דיקלוש טובה
    תשלמו להורים את הסכום....והם יעשו מה שהם רוצים
    ככה גם לא יצא מצב שאתם חיים על חשבונם
    אלא משתתפים
    כל הכבוד להורייך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה