הזרעות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות,
    ככול שאני קוראת את התגובות פה של כמה בנות בפורום נוכחתי לדעת שיש פה מספר בנות שעברו הזרעה ... ואני באמת אשמח לדעת מאותן בנות מספר פרטים על ההזרעה שעשיתם אני אשמח לכול פיסת מידע בנושא .. אני מתלבטת הרבה לאחרונה בנוגע לזה שאני צריכה לעשות הזרעה אחרי המחזור הקרוב ...
    אז כמה שאלות
11 תגובות
עמוד 1
  • אז אני אתחיל עברתי הזרעה ביום ריבעי שעבר , נמצאת בשלב המתנה
  • מרגו את מדהימה

• ממוש נראה לי שאת הסיפור שלי את כבר מכירה אבל בקצרה: התחלנו בחודש 8 בהזרעות טבעיות, בינתיים אחת שלא צלחה, הזרקתי אוביטרל לפני ואחרי ההזרעה - ממוש ממש אין לך מה לחשוש, זה באמת תהליך פשוט, לא כואב בכלל, ורק קצת מטרטר בגלל המעקב שצריך להגיע הרבה לקופת חולים, אבל זה ממש בקטנה, זה גם מאד מוקדם בבוקר לפני העבודה, וגם יש את הייתרון שאת יודעת בדיוק מתי את מבייצת, אל תחששי, מלא מלא בהצלחה!!!
  • הזרעה על בסיס טבעי? יש דבר כזה?
  • בנות יקרות תודה על התגובות ..
  • אגב זה לא קשור אם יש בעיה בזרע או לא השבחה עושים לכולם , לבעלי הבדיקת זרע שלו יצאה תקינה ובכל זאת עשו השבחה.ככה הסבירו לי בנות מפורום פוריות.
  • אז מרגו גם אני חשבתי, ושמעתי על כאלה שלא עשו להם...לכי תביני
  • אני שאלתי ,אמרו שעושים לכולם בלי קשר. אולי יש גם שלא עשו להם ,את אמת לא יודעת, כל אלה שאני מכירה כן עשו לבעלים השבחה .
  • ???? ???? ?? ?????, ?? ????? ??? ???? ?? ?? ??? ????... ??? ??? ??????? ??????? ?? ?? ???? ?????? ???????? ??????....
  • ג׳סי לא רואים מה כתבת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה