שאלה דחופה למי שנמצאת פה!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר שעה ורבע בערך שיש לי צירים תכופים וכאבים בגב התחתון.
    אמרתי לעצמי שאם זה נמשך עוד חצי שעה אני נוסעת למיון...
    עכשיו הלכתי לשכב במיטה ואני רואה שהצירונים נעלמו, יש טיפה הרגשה של אי נוחות אבל כאבים בטוח אין! מה לעשות? לנסות להירדם ואם יחמיר ללכת למיון? או ללכת עכשיו? או לחכות לבוקר וללכת?? אשמח לתגובות מהירות.. אין לי מושג מה לעשות!! 

5 תגובות
עמוד 1
  • מה עם שתיה? שתית מספיק?
    אם זה מספיק אז זה בסדר.
    העיקר שהוא ימשיך לזוז!!!!!!!!!!
    אני לא מאמינה שאני בקרוב דודההההההההההההההההה!!!!!!!!!!
    תדאגי להרגיש אותו כל הזמן!!!!!

דברו איתי בפייסבוק
  • תאמיני לי שאם את מצליחה להירדם אז אין טעם לנסוע למיון... כנראה זה לא צירים אמתיים עדיין. כי כשיגיעו צירים אמתיים, הם לא יעברו בשכיבה
  • כן, בגלל השלשולים אני דואגת לשתות הרבה מים..
    והוא בועט מידי פעם.. קשה לי לעקוב אחרי הבעיטות בשכיבה.. אבל אני מנסה...

• אנסטסיה את צודקת כמובן, אבל כל העיניין שהם הרבה יותר חזקים בישיבה וחלשים בשכיבה.. בשכיבה אני מרגישה אותם אבל לא צריכה להגיד ״ איייייייי״ חחח כמו בישיבה לדוגמא שאני אוטוטו מקללת חחח

• דווקא צירים אמתיים הרבה יותר כואבים בשכיבה. ברקסטונים לאומת זאת נלחשים בשכיבה, אז זה ברקסטונים, הכנה של הגוף...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה