היי בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני רואה לאחרונה שיש פה כמה בנות חדשות, אולי נעשה הכירות רשמית? שנוכל לקבל אתכן בברכה כמו שצריך :) אני אתחיל: אני יסמין, בת 31, נשואה שנה וקצת, מנסים 10 חודשים, אחרי הזרעה ראשונה בגלל מורפולוגית זרע נמוכה :)
10 תגובות
עמוד 1
  • היי אני טלי, בת 30, נשואה שנה וחצי. אנחנו מנסים כמעט שנה, אין לנו בעיה ברורה חוץ מזה שהמחזור שלי לא סדיר ואני פוליציסטית אבל מבייצת באופן טבעי לדברי הרופא שלי. הייתי אמורה להתחיל הזרעות עם איקיקלומין לפני כמה חודשים אבל החלטנו לחכות קצת, כרגע אני מחכה לעבור רופא בתקווה שהוא יתן לי מעקב זקיקים.
    שיהיה בהצלחה לכולנו!
  • היי

למרות שכמעט כולם מכירים אותי
    אני אשמח בישביל הבנות החדשות לשתף
  • תורי...

• היי לכן ,

אני תותי נשואה שנה וקצת בת 28, ללא גלולות מתחילת הנישואים, מנסים בפועל חצי שנה...אם לא יזוז החודשיים הקרובים אתחיל איקוקלומין..
    בהצלחה לכולן :)
  • היי גם אותי רוב בנות מכירות ,בת 33 אמא לילד בן 12מנסה כבר 9 חודשים (מאז הגרידה ) ,מבייצת טיבעי ,אך בחודש אחרון קיבלתי איקאקלומין +אוביטרל לקראת הזרעה ראשונה שעשינו (למרות בדיקה זרע תקינה של בעלי היקר)., מאחלת הצלחה לכולן
  • בוקר טוב ושבוע טוב! : )
    אני שירה, בת 23 נשואה שנה. בדצמבר הפסקתי עם הגלולות ומאז אנחנו מנסים..
    לא עשיתי שום בדיקות..
    בעז"ה כולנו נצליח!! מדהימות שלי :-*

• נעים להכיר!!! שיהיה לכולנו מלאאאא בהצלחה!!!
  • היי אני אחת מהחדשות לעיל . אורלי, בת 28 נשואה שמונה חודשים עוד רגע ומנסים בערך אותו פרק זמן. ״מנסים״- מתזמנים לפי זמן ביוץ. בגלל ששום דבר לא באמת קרה עד עכשיו בעלי ביקש הפנייה לב. זרע ואני אבקש פרופיל הורמונלי. נקווה לטוב- עבור כולנו, ובהקדם!!!
  • היי בנות, נעים להכיר.... גם אני מהחדשות :)
    קוראים לי דרי ואני בת 30. אני ובעלי נשואים 3 שנים ומנסים כבר שנה להביא פצ׳ולון/ה לעולם.
    החודש עברתי הזרעה בפעם הראשונה ובסופש האחרון גיליתי שזה לא נקלט...
    ונקווה שחודש הבא זה יצליח!!!!
    Boten
  • נעים להכיר בננות, גם אותי כבר כולן מכירות אני פנינה בת 32 (בין הזקנות

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה