אז מה עובר / עבר עלי?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כולי עצבים, הגוף שלי בקריסה, הראש לא עובד. לא בציניות, ממש ככה:

מערב ראש השנה אנחנו לסירוגין במיון:
    ערב ראש השנה הופנינו עם אמילי מחשש לדלק ריאות וסטורציה 87 , במיון התברר שזה קוצר נשימה ואחרי כמה מחזורים של אנהלציה וסטרואידים חזרנו הביתה להמשך טיפול.
12 תגובות
עמוד 1
  • תמיד טענתי שאת יודעת לבלות היטב
  • שולחת לך מלא

• ואהוו מותק רק עכשיו ראיתי שולחת לך מיליוני

• תודה, כן חמותי רופאה. לא ממוצעת בכלל. היא היתה רופאה בשירות במשך 30 שנה. גמלאית גאה של התחום וממררת לי את החיים. הכל היא יודעת, הכל היא "מייעצת". מנסה לנטרל לחלוטין את האינסטינקטים שיש לי.

אבל אתמול הראיתי לה מה זה.

היא היתה מלאת רגשי אשמה בגלל אמילי, אז היא בכל הזדמנות ירתה עצות לכל כיוון: תלכו לצילום, תלכו לאורטופד, תלכו למוקד, תתיעצו עם זה וזה וזה....אחרי רופא משפחה שהפנה למיון אורטופדי, שם אמרו במפורש - מנוחה וזהו! היא החליטה שצריך נוירולוג
  • פטרי אותה !! (את חמותך..
  • וואייייייייי איזה מטומטמת חומתך הזאתי אני לא יכולה לסבול אותה כבר
    [email protected]

פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה